Lediga jobb som Vårdutvecklare i Östhammar

Se lediga jobb som Vårdutvecklare i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

Vårdutvecklare, Östhammar

Ansök    Mar 10    Östhammars kommun    Vårdutvecklare
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Brinner du för att höja kvalitén inom äldreomsorgen? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag. Här får du möjligheten att vara delaktig i hela processen, från att fånga upp behov i verksamheten t... Visa mer
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Brinner du för att höja kvalitén inom äldreomsorgen? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag. Här får du möjligheten att vara delaktig i hela processen, från att fånga upp behov i verksamheten till att följa upp vidtagna åtgärder. Möjlighet till distansarbete ges, men delar av arbetet behöver utföras på plats ute i våra verksamheter. Hos oss erbjuds du förskottssemester, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga uppdrag i rollen som vårdutvecklare är att driva utveckling i syfte att kvalitetssäkra våra verksamheter. Du kommer ta vid i våra utvecklingsprocesser som idag befinner sig i olika stadier samt få möjlighet att fånga nya behov. Du kommer själv få skapa en plan för hur du driver dessa utvecklingsområden i mål. Exempel på arbetsuppgifter är behovsinventering, implementering och uppföljning av våra utvecklingsprojekt. Du kommer även få kvalitetssäkra nuvarande styrdokument, vara delaktig i upphandlingar och driva omvärldsbevakning inom området. Här får du utrymme att vara både operativ och strategisk. I rollen fyller du även funktionen chefsstöd där du på uppdrag av verksamhetschef kan få frågor kopplade till verksamhetsområdet. På tema chefsstöd förväntas du även hålla presentationer för ledningsgrupper och medarbetare för att nå ut med information.

Detta är en förändringsresa som genomförs tillsammans med medarbetare och chefer inom äldreomsorgen och du kommer att ingå i en ledningsgrupp som ger dig stöd och vägledning. Äldreomsorgen omfattar hemtjänst, särskilt boende, korttidsboende, psykiatriboende samt dagverksamhet för äldre. Verksamheter finns på de fem orterna Östhammar, Öregrund, Gimo, Alunda samt Österbybruk och du kommer i denna roll förväntas vara ute på samtliga orter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning som socionom, sjuksköterska eller är utbildad inom projektledning. Vi ser gärna att du tidigare arbetet inom vård och omsorg och kommer in med den verksamhetskunskapen. Har du dessutom erfarenhet från äldreomsorgen, tidigare haft en utredande roll eller arbetat i en politiskt styrd organisation så är det meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket och god systemvana. Det är meriterande om du har körkort samt kunskap i systemen Pulsen Combine, Kompanion, DF Respons, Appva, TimeCare eller andra liknande system.

För att trivas i denna roll behöver du vara engagerad, samarbetsinriktad och kvalitetsmedveten. Genom ditt engagemang så driver du arbetet framåt och skapar motivation även hos andra i organisationen. Att genomföra detta uppdrag kommer endast bli möjligt genom gott samarbete med chefer och medarbetare i organisationen. Du behöver därför ha förmågan att lyssna in andra för att hitta den bästa vägen framåt. Slutligen är du en person som lägger stor vikt vid noggrannhet, kvalité och att leva upp till utsatta mål.

Låter detta som en beskrivning av dig? Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Sektor Verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar Visa mindre