Lediga jobb som Hantverksyrken i Östhammar

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

Bagare/Konditor

Ansök    Jan 28    Östhammars Bageri AB    Bagare/Konditor
Vi på Lindbergs söker nu en bagare och konditor. Arbetet är förlagt till dagtid och men en del tidiga morgnar förekommer. Arbetsplatsen är i Östhammar. Vi bakar och tillverkar allt från grunden med de bästa råvarorna. Vårt sortiment är brett så arbetet blir väldigt varierat med både surdegsbröd, kaffebröd, tårtor och övrig kondis. Även beredning av smörgåstårtor och smörgåsar kan förekomma Våra lokaler är ljusa och fräscha med moderna maskiner till d... Visa mer
Vi på Lindbergs söker nu en bagare och konditor.
Arbetet är förlagt till dagtid och men en del tidiga morgnar förekommer.
Arbetsplatsen är i Östhammar.
Vi bakar och tillverkar allt från grunden med de bästa råvarorna.
Vårt sortiment är brett så arbetet blir väldigt varierat med både surdegsbröd, kaffebröd, tårtor och övrig kondis.
Även beredning av smörgåstårtor och smörgåsar kan förekomma
Våra lokaler är ljusa och fräscha med moderna maskiner till din hjälp.
Bra arbetsvillkor med skön stämning, arbetstider som anpassas och bra lön
skicka din ansökan till
[email protected] Visa mindre

Lärare i träslöjd, Alunda

Ansök    Mar 20    Östhammars kommun    Träslöjdare
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Olandsskolan i Alunda tätort, en F-9 skola med ca ... Visa mer
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Olandsskolan i Alunda tätort, en F-9 skola med ca 580 elever. Vi är en innovativ skola som arbetar mycket och gärna med kollegialt lärande och intern kompetensutveckling i seminarieform. Vi har en skolutvecklare i kommunen som bjuder in till uppskattade introduktionsdagar för nyanställda. Kom och utvecklas tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en skola med sammansvetsade arbetslag och med fokus på kollegial samverkan. Du kommer att arbeta med elever från åk 3-9 och ingå i ett team med fler slöjdlärare. Mentorskap kan komma att ingå i rollen. Du kommer även ha nära samarbete med både pedagoger som elevhälsa. Vi är en engagerad skolledning där vi tillsammans arbetar med trygghet, studiero och kunskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i slöjd. Alternativt har du en pedagogisk bakgrund och stort intresse för undervisning och kunskap inom slöjdämnet. Har du erfarenhet som lärare är det meriterande.

Som person har du en positiv grundinställning med förmåga att visa på möjligheter och lösningar. Ditt engagemang stimulerar både barnen och oss kollegor till lärande. Vi ser att du tillsammans med oss kollegor tar ansvar för verksamheten och driver utvecklingen av arbetet. Vi månar om den goda stämningen i vår arbetsgrupp och din förmåga till samarbete

Har vi väckt ditt intresse? Varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

ÖVRIGT
Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Kommunledningskontoret, HR
Box 66
742 21 Östhammar Visa mindre

Arbetsledare Drivdon Huvudcirkulationspumpar – Forsmarks Kraftgrupp

Företagsbeskrivning Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt. På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk ar... Visa mer
Företagsbeskrivning
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten.

UL trafikerar Forsmark med bussar som har trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida.
Jobbeskrivning
Är du nyfiken som person och drivs av att leda andra? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Nu söker vi en arbetsledare till gruppen operativt underhåll reaktortank, NMQU med inriktning drivdon/ huvudcirkulationspumpar (HCP). Gruppen ingår i enheten strukturell integritet och bränsleservice på Forsmarks Kraftgrupp.


Om jobbet

Enheten för strukturell integritet och bränsleservice är en enhet på Forsmarks Kraftgrupp med helhetsgrepp på reaktorn. Enheten svarar för underhåll, provning och utveckling av reaktorn dvs reaktortank, interna delar, huvudcirkulationspumpar och drivdon. Gruppen Operativt underhåll reaktortank består av underhållstekniker, underhållsingenjörer, arbetsledare och gruppchef.

Gruppen operativt underhåll reaktortank är en grupp på totalt 16 medarbetare som arbetar inom operativt underhåll, reaktor, huvudcirkulationspumpar och drivdon där 3 medarbetare är inom huvudcirkulationspumpar och drivdon som du kommer att arbetsleda. Utöver egna medarbetare anlitas extern personal som också arbetsleds av dig.

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med erfarna kollegor med bred kompetens inom reaktorunderhåll. Vi hjälper och stöttar varandra för att nå gemensamma mål.
Dina arbetsuppgifter


Som arbetsledare kommer du att ansvara för att sammanhålla och leda de arbeten som utförs för drivdon och huvudcirkulationspumpar, vilket omfattar både intern och extern personal.

I tjänsten ingår det att:
Aktivt coacha och utveckla medarbetare och vara delaktig i det vardagliga arbetet
Bereda planerade arbeten som ska utföras
Resursplanering inför och under revision samt drift
Under revision samordna och arbetsleda de skiftlag som utför arbete på drivdon respektive HCP. För drivdon innebär det utbyte av drivdon i reaktorinneslutningen samt service i drivdonsverkstaden och för HCP byte av pump till nyservad pump vilket sker i reaktorinneslutningen
Planera serviceåtgärder under tidsperioderna mellan revisionerna
Ansvara så att rutiner/instruktioner följs för de arbeten som genomförs samt att säkerheten alltid prioriteras


Resor för utbildning och leverantörsmöten förekommer i tjänsten.
Kravspecifikation
Vi ser gärna att du har:
Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet inom relevant område
Flytande svenska i både tal och skrift. Kunskaper i engelska ses som meriterande.
Tidigare erfarenhet av arbetsledning ser vi som ett plus.


Vi lägger stor vikt vid att du tidigare har erfarenhet av mekaniskt/tekniskt arbete samt har potential att axla en ledande roll. Erfarenhet inom kärnkraftsindustrin är meriterande.

Som person ser vi att du är en ledare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som arbetsledare är det viktigt att du muntligt kan leda, motivera och förse andra med arbetsuppgifter som leder till att klara av ett uppsatt mål. Du har ett flexibelt förhållningssätt för att enklare kunna hantera skiftande behov i olika situationer samt att du drivs av nya utmaningar och ser möjligheter istället för hinder.

Vidare ser vi att du har förmågan att organisera och planera i ditt och gruppens arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en stabil person som har förmågan att vara lugn och kontrollerad i stressade situationer.
Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till:
Rekryterande chef Joakim Carlsson tfn 072 – 534 53 92
eller Linda Palmqvist 070 - 386 10 63.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till:
Rekryterare Sofie Söder tfn 070 – 237 69 26.

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubsich, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Tjärnström. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark.

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.

Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. Visa mindre

Bagare och konditor med fingerspetskänsla

Ansök    Aug 25    Gimo Herrgård AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Kontakta oss gärna vid frågor eller fund... Visa mer
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande.
Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. Visa mindre

Konditor och bagare

Ansök    Apr 24    Viktor 16 AB    Bagare/Konditor
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare. Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. B... Visa mer
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare.
Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. Både vardagar och helger. Visa mindre

Processtekniker - Forsmarks kraftgrupp

Företagsbeskrivning Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt. På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbe... Visa mer
Företagsbeskrivning
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Jobbeskrivning
Är du en stark lagspelare som vågar ta egna initiativ? Vill du ha roligt på jobbet och samtidigt vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Nu utökar vi vårt team med en Processtekniker till vätskeformigt avfall. Låter det intressant? Tveka inte att söka.


Om jobbet
Gruppen för vätskeformigt avfall tillhör produktionsavdelningen och ansvarar för operativ drift av system för vätskeformigt avfall och totalavsaltningsproduktion. Du kommer ingå i en liten och sammansvetsad grupp på fem personer som har lång erfarenhet och bred kompetens, som vi gärna delar med oss av och stöttar övriga organisation med.
Vi börjar vår morgon med en gemensam sittning med gruppen där vi går igenom dagens agenda, vad som är på gång och hur vi kan stötta varandra. Därefter sätter du igång med arbetet, vilket kan vara arbete med planering och samordning av vätskeformigt avfall på både på kort och lång sikt, hur anläggningens lagerhållna avfallstyper ska konditioneras eller mer fokus på den operativa driften av vätskeformigt avfall, kylvattenintag och totalavsaltningsproduktion.


Andra arbetsuppgifter i rollen
Sammanställning, bevakning och uppföljning av inkomna driftfrågor och pågående ärenden
Kontakt med externa och interna parter i långsiktiga operativa frågor och typbeskrivningar för systembundet avfall
Uppföljning av verksamheten genom trender och analyser
Författa stödjande underlag i form av rapporter, driftmeddelanden och driftinstruktioner

Beredskapstjänstgöring förekommer i tjänsten när viss erfarenhetsnivå har uppnåtts, därför behöver du för denna tjänst ha körkort B.

Kravspecifikation
Då en stor del av arbetet innebär kontakt med andra människor och ett tajt samarbete i gruppen ser vi att du är serviceinriktad och en sann lagspelare som bidrar till ett öppet och hjälpsamt klimat. Du tar initiativ, planerar och driver ditt arbete framåt, men har en förmåga att prioritera om och vara flexibel om situationen så kräver. Eftersom vi har myndighetskrav att förhålla oss till ser vi att du är lojal och lägger stor vikt vid att följa riktlinjer, rutiner och policys.
Vi ser gärna att du har
Som lägst en gymnasieutbildning med inriktning teknik eller natur, alternativt motsvarande kompetens
Teknisk bakgrund, exempelvis tidigare erfarenhet av driftövervakning och processer eller från underhållsarbete
Vana att arbeta administrativt, författa underlag och dokumentera
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Ytterligare information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Ingela Ström tfn 072-588 21 45
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Agnes Jansson tfn 070-295 67 43. Agnes har semester v.29-31 och är åter på arbetet 7 augusti. Vid brådskande ärenden kontakta [email protected]

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – André Hellberg, Ledarna – Ingela Samuelsson, SEKO – Ingemar Eriksson, Unionen – Benny Björn. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.
Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
#Vattenfall Visa mindre

Bagare och konditor med fingerspetskänsla

Ansök    Apr 24    Gimo Herrgård AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Kontakta oss gärna vid frågor eller fund... Visa mer
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande.
Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. Visa mindre

Bagare och konditor med fingerspetskänsla

Ansök    Feb 22    Gimo Herrgård AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Kontakta oss gärna vid frågor eller fund... Visa mer
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande.
Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. Visa mindre

Konditor och bagare

Ansök    Feb 2    Viktor 16 AB    Bagare/Konditor
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare. Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. B... Visa mer
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare.
Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. Både vardagar och helger. Visa mindre

Sommarjobb Instrument underhåll, Forsmarks Kraftgrupp AB

Ansök    Jan 17    Vattenfall AB    Instrumentmontör
Företagsbeskrivning På Forsmarks Kraftgrupp AB arbetar vi tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga... Visa mer
Företagsbeskrivning


På Forsmarks Kraftgrupp AB arbetar vi tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.

Följ oss gärna!
Linkedin: Forsmark Kraftgrupp AB, Vattenfall
Instagram: Vattenfall
Jobbeskrivning


Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!
Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!
NMK enheten för Instrumentunderhåll & provning ansvarar för det operativa underhållet under drift och revisioner för Forsmark 1,2 och 3 samt gasturbinanläggningen, vattenverk och avloppsreningsverk. Enheten bidrar till att vi levererar efterfrågad & fossilfri el till samhället.
NMK består av fem stycken grupper med varierande ansvarsområden, bl.a. operativt underhåll (kalibrering och felsökning av kontrollutrustning, larm och kameror på alla block), kalibrering av samtliga Forsmarks mätnormaler för tryck-, termiska, elektriska och geometriska-storheter. I ansvaret ingår även service och reparation av elektronikprodukter, samt verkstäder nödvändiga för sina verksamhetsområden. Vi medverkar även i anläggningsändringar/projekt för de system och anläggningsdelar inom NMK´s arbetsområde.
Varför ska du sommarjobba hos? Som sommarjobbare på NMK får du möjligheten att komma nära det operativa arbetet i anläggningarna och få en större inblick i hur det är att jobba i en kärnteknisk verksamhet. Du kommer även att få en bredare förståelse för arbetet inom elteknik och utveckla ditt eget teknik intresse, samt att eventuellt bygga ett nätverk inom Vattenfall för en eventuell framtida anställning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med olika erfarna handledare som ansvarar & utför varierande uppgifter. Detta för att ge en bred bild av hur det kan vara att arbeta på en instrumentavdelning på en kärnteknisk anläggning se exempel nedan:
Genomförandet av allt underhåll på instrument, kontrollutrustning, och utveckling och dokumentation för detta nödvändiga rutiner och arbetssätt.
Genomförandet av montageinsatser i samverkan med NMI montage enheten.
Genomförandet av provning (kretskontroll, kretsfunktionskontroll samt provning innan driftsättning) i samband med ändringsarbeten och för detta nödvändiga rutiner, instruktioner och resurser.

Kravspecifikation


Gymnasieutbildning alternativt högskoleutbildning med inriktning mot teknik/el
Allmänt intresse för teknik och problemlösning i grupp.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, meriterande om du behärskar engelska också
Körkort B är ett krav

Som person är du trygg i dig själv och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokusera på rätt saker på ett lyhört sätt. Vi ser också att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och är mån om att göra ett bra jobb med fokus på kvalitet.
Du behöver ha en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera, då återkoppling och tydlighet är viktiga delar av vardagen. Rollen ställer stora krav på att du har en god kommunikationsförmåga och kan samarbeta väl med andra.
Ytterligare information


Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erika Kjetselberg, 072-2082820. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.
Fackliga representanter för sommarjobbet är Anders Karlsson, Akademikerna, Ida Engvall Walther, Ledarna, Henrik Persson-SEKO, Jenny Tjärnström, Unionen. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Tjänsten är placerad i Forsmark och kommer pågå mellan juni till augusti 2023. Exakta datum bestäms i överenskommelse med rekryterande chef.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Visa mindre

Bagare och konditor med fingerspetskänsla

Ansök    Nov 14    Gimo Herrgård AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Kontakta oss gärna vid frågor eller fund... Visa mer
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande.
Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. Visa mindre

Bagare och konditor med fingerspetskänsla

Ansök    Dec 17    Gimo Herrgård AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande. Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer. Kontakta oss gärna vid frågor eller fund... Visa mer
Nu söker vi en konditor till vårt härliga köksgäng. Som konditor på Gimo Herrgård ansvarar du för konferensfika, afternoon tea, frukostbröd och våra desserter samt bröllopstårtor. Med några få undantag så bakar vi allt från grunden så gedigen kunskap från storkök och konditori är mycket meriterande.
Vi har öppet under årets alla dagar och arbetstiden är huvudsakligen på morgon/dagtid men även kvällspass förekommer.
Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar. Visa mindre

Processtekniker Fast Avfall - Forsmarks Kraftgrupp AB

Är du teknikintresserad och praktiskt lagd? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu söker vi en processtekniker till Fast Avfall på Forsmarks Kraftgrupp. Gruppen Fast Avfall (NPIF), ansvarar för hantering av icke systembundet kärnavfall från Forsmarks tre produktionsenheter. Vi ansvarar också för kontakter med SKB, hantering av lager där vi mellanlagrar avfall i väntan på deponering alternativt hantering samt tunga transporter... Visa mer
Är du teknikintresserad och praktiskt lagd? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu söker vi en processtekniker till Fast Avfall på Forsmarks Kraftgrupp.
Gruppen Fast Avfall (NPIF), ansvarar för hantering av icke systembundet kärnavfall från Forsmarks tre produktionsenheter. Vi ansvarar också för kontakter med SKB, hantering av lager där vi mellanlagrar avfall i väntan på deponering alternativt hantering samt tunga transporter med truck/terminalfordon. Utöver det ger vi tekniskt stöd i projekt, utför analyser och utredningar inom ansvarsområdet samt utför friklassningsmätningar och utvärderar nuklidspecifika mätningar.
Som processtekniker kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team på fem personer. Arbetsuppgifterna består av att processa låg- och medelaktivt avfall, transporter, friklassning och dekontaminering av ej systembundet avfall. Vi eftersträvar att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter och har därför arbetsrotation mellan olika moment i arbetsgruppen.
Skiftgång och beredskap förekommer under revisioner.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:
Har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
Du uttrycker dig obehindrat i det svenska språket i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet från verkstad/mek eller relevant, praktiskt erfarenhet från kärnkraftsbranschen, t.ex. inom underhåll eller strålskydd
För att trivas i rollen söker vi dig som är uthållig och har lätt för att anpassa sig eftersom vi ofta får avbryta det vi gör och omprioritera. Det är viktigt att du tycker om att utvecklas och har en bra dialog under arbetets utförande då du kommer ha ett tätt samarbete med kollegorna i teamet samt med underhåll- och strålskyddsavdelningen på Forsmark. Noggrannhet och kvalitet är viktiga ledord för dig i ditt arbete.?Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Lars Johansson tfn 070-668 16 62.
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Terese Johansson tfn 073-097 79 22.
Våra fackliga representanter är: Akademikerna – André Hellberg, Ledarna – Henrik Rönnholm, SEKO – Ingemar Eriksson, Unionen – Björn Larsson. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.
Placeringsort: Forsmark
Välkommen med din ansökan senast den 26 oktober 2022. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!
Om oss
På Forsmarks Kraftgrupp AB arbetar vi tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Låstekniker- Forsmarks Kraftgrupp

Ansök    Maj 13    Vattenfall AB    Låssmed/Låstekniker
Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämstäl... Visa mer
Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/


Nu söker vi en låstekniker till Forsmarks Kraftgrupp.


Om Jobbet
Låstekniker som är en del i låsservice, ingår i enheten för Anläggningsskydd och bevakning på Forsmark. I ansvaret ingår förebyggande och avhjälpande underhåll för låssystem. Du utför nymontage och dokumenterar. En betydande del av Forsmarks lås ingår som en del av det Fysiska skyddet vilket innebär ett stort ansvar. Låstekniker anlitas även som fackmannakompetens i samband med projekt och nyinvesteringar inom låsområdet.
Du kommer att arbeta med låsservice på Forsmark inom hela företagets verksamhet, inklusive ytterområdet och Forsmarks bruk. Med låsverkstaden som bas utför du arbete med nyckelämnen, cylindrar, låsscheman, nymontage samt underhåll.


Om dig
Du är mekanisk kunnig och har erfarenhet av praktiskt underhållsarbete. Du har datavana och kan uttrycka dig i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av låsservice och god anläggningskännedom är meriterande. Som person är du strukturerad, självständig och noggrann. Du har en god förmåga att möta människor och lösa problem.


Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark


Övrig information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Jesper Östervall, 070-5164712. För information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.
Fackliga representanter är André Hellberg, Akademikerna, Christer Gustafsson, Ledarna, Ingemar Eriksson, SEKO, Lars-Göran Persson, Unionen. Samtliga nås på 0173 810 00


Placeringsort
Forsmark


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 5 juni
Vi ser fram emot din ansökan!


?Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare/ Konditor

CentrumKonditoriet i Alunda är ett litet bageri som även har butik och servering. Vi söker en ny medarbetare som har erfarenhet av yrket och kan jobba självständigt. Tillträde snarast! Välkommen med din ansökan. Visa mer
CentrumKonditoriet i Alunda är ett litet bageri som även har butik och servering.
Vi söker en ny medarbetare som har erfarenhet av yrket och kan jobba självständigt.
Tillträde snarast!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Processtekniker till Forsmark Kraftgrupp

Söker du nya utmaningar och vill arbeta som processtekniker i driftgruppen på Forsmarks Kraftgrupp? Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar... Visa mer
Söker du nya utmaningar och vill arbeta som processtekniker i driftgruppen på Forsmarks Kraftgrupp?
Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
Driftgruppen (NPIY) har ansvar för operativ drift av infrastruktursystem på Forsmarks yttre område. I detta ingår produktion av Industri- och dricksvatten, hantering av avloppsvatten via pumpgropar och reningsverk, hantering av haveriberedskapsutrustning, skötsel och övervakning av dammar i Forsmarks Bruk, skötsel och drift av 40MW-gasturbin samt distribution högspänning.
Gruppen är indelad i tre huvudområden - Vatten och avlopp, fastigheter och haveriberedskapsutrustning samt Högspänningsdistribution och Gasturbin. Denna tjänst som processtekniker har sitt fokusområde på fastigheter och haveriberedskapsutrustning. Gruppen består i dagsläget av sju medarbetare och en chef.


Ditt ansvar som processtekniker
I rollen ingår operativ drift, larmhantering, provning och felsökning för fastighetsinstallationer så som ventilation, värme och kyla.
Funktionsprovning av haveriberedskapsutrustning som gruppen ansvara för som mobila kraftaggregat 5kW till 1MW, belysningsmaster, mobila kyl- och värmeaggregat.


Din bakgrund
Gymnasieutbildning inom teknik, gärna inom VVS. Alternativt gedigen arbetserfarenhet inom relevant område.
Körkort B
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande om du högskoleutbildning inom fastighetssystem och/eller kännedom om Forsmark som arbetsplatsSom person är du stresstålig och agerar därför lugnt och metodiskt under pressade situationer. Du har god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera i samarbeten samt är initiativtagande och ser lösningar i utmaningarna du ställs inför. Som medarbetare på Forsmark kvalitetsmedvetenhet en viktig del av arbetet i kombination med att du är noggrann i ditt utförande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig
Att självständigt ansvara god funktion av fastighetsinstallationer inom Forsmarks ytterområde samt säkerställa att Forsmarks samlade mobila haveriberedskapsutrustning uppfyller FKA´s egna samt myndighetskrav.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling.


Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark


Övrig information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Per Bons, 0173-813 17. För information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Summer Lovlinger, 070-19 456 64


Placeringsort
Forsmark


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 17 maj, 2022.


?Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor och bagare

Ansök    Maj 11    Viktor 16 AB    Bagare/Konditor
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare. Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. B... Visa mer
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori både en bagare och konditor att utöka sitt team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor eller bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi söker dig som är kreativ, positiv och är en lagspelare.
Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. Både vardagar och helger. Visa mindre

Bagare/konditor sommarextra

Vi söker sommarvikarie till vårt bageri! Vi bakar allt från grunden och vi har brett sortiment bröd, bullar, tårtor, bakelser och kondisbitar. Du kommer att jobba dels tillsammans med andra men också ensam så det är av största vikt att du kan arbeta självständigt. Du behöver ha erfarenhet och ett öga för det lilla extra. Tjänsten är deltid med rullande schema från v. 24 Vi intervjuar löpande. Visa mer
Vi söker sommarvikarie till vårt bageri!
Vi bakar allt från grunden och vi har brett sortiment bröd, bullar, tårtor, bakelser och kondisbitar. Du kommer att jobba dels tillsammans med andra men också ensam så det är av största vikt att du kan arbeta självständigt. Du behöver ha erfarenhet och ett öga för det lilla extra. Tjänsten är deltid med rullande schema från v. 24
Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Jun 6    Viktor 16 AB    Bagare/Konditor
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori en till konditor/bagare att utöka vårat team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor/bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. Visa mer
Nu söker Öregrunds främsta bageri och konditori en till konditor/bagare att utöka vårat team med! Är du en självständig och gärna erfaren eller lättlärd konditor/bagare med en vilja att utvecklas vill vi gärna träffa dig! Vi arbetar både klassiskt och med nyare inslag. Fin- och detaljarbete är meriterande. Tjänsten innebär typiska bageriarbetstider, alltså från natt/tidig morgon och dag. Visa mindre

Händig student sökes för sommarjobb Östhammar!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en junior bilglastekniker på deltid under sommaren till sin verkstad i Östhammar! Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världs... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en junior bilglastekniker på deltid under sommaren till sin verkstad i Östhammar!

Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Lättare bilglasarbete
• Assistera vid bilglasbyte
• Ta emot kunder
• Ta emot och hantera glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat på deltid under veckorna 26-27 samt 29-31. Arbetstiderna är förlagda kl. 7-12. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
• Har B-körkort för manuell bil.
• Att du inte har någon anmärkning i ditt belastningsregister.
• Kan prata och skriva obehindrat på svenska.
• Inte har astma.

Vidare är du även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Dec 15    Östhammars Bageri AB    Bagare/Konditor
Vi söker en konditor till vårt fräscha bageri i Östhammar. Vi erbjuder generösa arbetstider och roliga och varierande arbetssysslor. Bageriet är beläget på gågatan ett stenkast från ICA. Östhammar har goda bussförbindelser med Uppsala och med en fantastisk natur runt hörnet. Vi tillverkar allt vi säljer från grunden. Kvalitet är jätteviktigt. Låter detta intressant är du välkommen att söka tjänsten. Visa mer
Vi söker en konditor till vårt fräscha bageri i Östhammar. Vi erbjuder generösa arbetstider och roliga och varierande arbetssysslor. Bageriet är beläget på gågatan ett stenkast från ICA. Östhammar har goda bussförbindelser med Uppsala och med en fantastisk natur runt hörnet. Vi tillverkar allt vi säljer från grunden. Kvalitet är jätteviktigt.
Låter detta intressant är du välkommen att söka tjänsten. Visa mindre

konditor/bagare med god erfarenhet.

Vi söker dig som är konditor/bagare med god erfarenhet av att göra matbröd, bakverk och konfektyr från mellanöstern och Sydasien. Du kan arbeta självständigt, är stresstålig och har god förmåga att organisera ditt arbete. Du har en känsla för både smak, färg och form. Sha Service driver kioskverksamhet samt tillhandahåller matbröd och bakverk till företag. Vi planerar att expandera denna del av vår verksamhet och du kommer att vara en viktig del av utveckl... Visa mer
Vi söker dig som är konditor/bagare med god erfarenhet av att göra matbröd, bakverk och konfektyr från mellanöstern och Sydasien. Du kan arbeta självständigt, är stresstålig och har god förmåga att organisera ditt arbete. Du har en känsla för både smak, färg och form.
Sha Service driver kioskverksamhet samt tillhandahåller matbröd och bakverk till företag. Vi planerar att expandera denna del av vår verksamhet och du kommer att vara en viktig del av utvecklingen.
Sha Service har kollektivavtal.
Tjänsten är heltid tillsvidare med fast månadslön.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Aluminiumbåtbyggare / Svetsare sökes till vackra Öregrund

Ansök    Dec 16    WORKNORDIC GROUP AB    Båtbyggare
Om företaget Viggo Boats tillverkas av Öregrund Marine Service som har ett trettiotal anställda och är verksamt på Öregrundsvarvet i Öregrund. Hos oss jobbar medarbetare av flera olika nationaliteter i åldrar från 22-65, vi tror att mångfald berikar och välkomnar självklart också kvinnliga sökande. Vi bygger exklusiva motorbåtar i aluminium av märket Viggo. Efterfrågan på våra båtar är mycket god och vi behöver stärka vårt team inför framtiden. Vår ambit... Visa mer
Om företaget
Viggo Boats tillverkas av Öregrund Marine Service som har ett trettiotal anställda och är verksamt på Öregrundsvarvet i Öregrund. Hos oss jobbar medarbetare av flera olika nationaliteter i åldrar från 22-65, vi tror att mångfald berikar och välkomnar självklart också kvinnliga sökande.


Vi bygger exklusiva motorbåtar i aluminium av märket Viggo. Efterfrågan på våra båtar är mycket god och vi behöver stärka vårt team inför framtiden. Vår ambition är att skapa marknadens bästa aluminiumbåtar och dom som beställer en båt av oss är passionerade båtmänniskor med mycket höga krav.


Vi som arbetar här brinner för produkten vi skapar och vill gärna jobba med drivna och entusiastiska kollegor som delar vår ambition. Vi ställer höga krav på att du ska kunna ta eget ansvar vilket också ger frihet och flexibilitet under arbetsdagen.


Arbetsbeskrivning
Vi söker personal till vår aluminiumbåtsproduktion där arbetet innefattar MIG och TIG svetsning av aluminium, bockning, hantering och förberedande bearbetning av material. Kompetenskrav Erfarenhet från svetsande tillverkningsindustri i aluminium eller dokumenterad svetsutbildning är ett krav. Meriterande är om du har arbetat med nytillverkning av aluminiumbåtar.


Vårt erbjudande
Vi erbjuder en plats i ett erfaret team som tillverkar marknadsledande aluminiumbåtar på anrika Öregrundsvarvet. Stor potential att utvecklas under handledning av vår konstruktör och erfarna kollegor.


Ansökan och övrig information Om dina kvalifikationer stämmer överens med beskrivningen ovan välkomnar vi din ansökan med eller utan CV.


Område: Öregrund, Östhammar


Typ av anställning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Kollektivavtal finns.


Sista ansökningsdag 2021-01-10


Har du frågor eller vill lämna in en ansökan kontaktar du: erik.wickgren(a)viggoboats.se eller ringer 0173-16812


Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Bagare/konditor sommarextra

Vi söker sommarvikarie till vårt bageri! Vi bakar allt från grunden och vi har brett sortiment bröd, bullar, tårtor, bakelser och kondisbitar. Du kommer att jobba dels tillsammans med andra men också ensam så det är av största vikt att du kan arbeta självständigt. Du behöver ha erfarenhet och ett öga för det lilla extra. Tjänsten är deltid med rullande schema från v. 23-29 och 32-34. Vi intervjuar löpande. Visa mer
Vi söker sommarvikarie till vårt bageri!
Vi bakar allt från grunden och vi har brett sortiment bröd, bullar, tårtor, bakelser och kondisbitar. Du kommer att jobba dels tillsammans med andra men också ensam så det är av största vikt att du kan arbeta självständigt. Du behöver ha erfarenhet och ett öga för det lilla extra. Tjänsten är deltid med rullande schema från v. 23-29 och 32-34.
Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Svensk Kärnbränslehantering AB söker specialist inom Geodesi och GIS

Ansök    Dec 27    SKB Östhammar    GIS-utvecklare
Ditt nya jobb kommer att göra skillnad.  I minst 100 000 år. Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor. Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle och radioaktivt avfall. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år.  Nu och under lång tid framöver kommer vi att behöva dig som tycker det är spännande att ar... Visa mer
Ditt nya jobb kommer att göra skillnad. 
I minst 100 000 år.
Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor. Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle och radioaktivt avfall. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år. 
Nu och under lång tid framöver kommer vi att behöva dig som tycker det är spännande att arbeta med säkerhets- och miljöfrågor, forskning, samhällsutveckling och drift. Vill du bli en av oss? Tillsammans kan vi skapa en säkrare miljö att leva i. 


Här kommer du att arbeta 
Inom SKB:s avdelning Forskning och utveckling finns enheten Platsmodellering och övervakning. Enheten ansvarar för att:
förvalta och utveckla metoder för undersökningar och platsövervakning
utveckla och genomföra pågående platsövervakning i Forsmark
genomföra pågående platsövervakning för Äspölaboratoriet och dess omgivningar
genomföra undersökningar i Forsmark
förvalta och utveckla modelleringsmetodik med bärighet på platsförståelse
genomföra platsmodellering
förvalta och utveckla infrastruktur i anslutning till platsövervakning och undersökningar

Till denna enhet söker vi nu en specialist inom geodesi och GIS.


Vad du kommer att göra
Du kommer att arbeta med GIS- samordning, GIS-stöd och karthantering samt med att beställa och arbetsleda inmätningar och utsättningar . I rollen ger du support och utbildar dina kollegor inom GIS och olika system för karthantering. Du kommer att, i samarbete med central funktion, ansvara för förvaltningen och utvecklingen av GIS-tekniken i arbetsgruppen. Arbetet innebär samverkan och integration med experter inom bland annat geologi, ekologi, projektering och platsövervakning. I denna kreativa miljö erbjuds goda förutsättningar för dig att utveckla och fördjupa din expertis.


Vi söker dig som har bakgrundskunskaper inom relevant område och erfarenhet av att praktiskt tillämpa sina kunskaper. Vi ser att du behöver:
goda kunskaper av att arbeta med ArcGIS Pro, ArcGIS-server samt ArcGIS-portal
erfarenhet av koordinattransformering och kartprojektioner
erfarenhet av utsättning och inmätning
erfarenheter av att arbeta med databaser
erfarenhet av arbetsledningFör att lyckas med framdriften i de projekt och utmaningar som vi står inför är det viktigt att du är drivande och resultatorienterad. Din kommunikativa förmåga liksom goda samarbetsförmåga är mycket viktig då du både underhåller befintliga kontaktytor samt skapar nya, både internt och externt. Som person är du strukturerad och kan ta egna initiativ. Att vara ödmjuk, både inför medarbetare och kommande utmaningar, ser vi som en självklarhet. 


Det är meriterande om du 
har erfarenhet av stora bergbyggnadsprojekt.Varför välja oss
Hos oss får möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många sakkunniga experter, såväl nationella som internationella, som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder därför till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidförkortning samt föräldraledighetstillägg. 


I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.


Övrig information
Rekryterande chef: Malin Mikic 070-325 01 99 
Rekryterare: Zanko Dasko, 0702-53 28 96
Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.


Placeringsort: Östhammar.


Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.


Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. SKB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 


Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 30 januari 2020. Urval sker efter sista ansökningsdatum.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Processtekniker Dekontverstäderna

Gruppen Fast avfall (NPIF) på Forsmarks Kraftgrupp består av ca 15 medarbetare, allt från ingenjörer till operativ personal. Gruppen ansvarar för hantering och friklassning av fast kärnavfall från samtliga block, kontakter mot SKB, hantering av lager, tunga transporter samt verksamheten i dekontverkstäderna. Att ge tekniskt stöd i projekt samt utföra analyser och utredningar inom ansvarsområdet ingår även i gruppens ansvar.   Arbetsuppgifter • Arbeta opera... Visa mer
Gruppen Fast avfall (NPIF) på Forsmarks Kraftgrupp består av ca 15 medarbetare, allt från ingenjörer till operativ personal. Gruppen ansvarar för hantering och friklassning av fast kärnavfall från samtliga block, kontakter mot SKB, hantering av lager, tunga transporter samt verksamheten i dekontverkstäderna. Att ge tekniskt stöd i projekt samt utföra analyser och utredningar inom ansvarsområdet ingår även i gruppens ansvar.
 
Arbetsuppgifter
• Arbeta operativt i dekontverkstäderna med systembundna komponenter samt dekont inför friklassning
• Arbeta operativt med att processa låg- och medelaktivt avfall. I avfallsarbetet kan det även ingå kokillhantering, friklassning/dekontsanering av ej systembundet avfall samt transporter


Arbetet utförs i team och skiftgång/beredskap kan förekomma under revisioner. Vi eftersträvar att erbjuda varierande arbetsuppgifter och har därför arbetsrotation mellan olika arbetsmoment inom gruppen.
Under de närmaste åren kommer en uppdatering av dekontverkstäderna att ske, du ges då möjligheten att vara med i denna förändringsprocess.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och har praktisk erfarenhet från exempelvis verkstadsarbete, drift, underhåll eller strålskydd. Meriterande är om du har erfarenhet inom kärnkraftsbranschen. Har du utbildning inom travers, truck, höga tryck och/eller heta arbeten ses detta som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person lägger du stor vikt vid noggrannhet och kvalitet, du är även praktiskt lagd och gillar fysiskt arbete. Arbetsbelastningen och arbetsuppgifterna är varierande och det är därför viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt. Du besitter en förmåga att växla arbetstempo och samtidigt behålla lugnet och fokusera på rätt saker. Du kommer att arbeta mycket i team och mot andra avdelningar och det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta. 


Vi erbjuder dig
Forsmarks Kraftgrupp AB har cirka 1200 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!
 
Placeringsort
Forsmark
Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid - du jobbar helt enkelt på bussen.
 
Kontakt
Information om tjänsten – Rekryterande chef Lars Johansson, 070-565 57 62.
Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Natasha Velevska, 073-801 45 80.
 
Fackliga representanter
Akademikerna – André Hellberg
Ledarna – Anneli Persson
SEKO – Ingemar Eriksson
Unionen – Conny Hallberg
Samtliga nås på telefon 0173-81 000
 
Välkommen med din ansökan senast den 1 december 2019
Vi ser fram emot din ansökan!
Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har cirka 1200 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid Upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.
Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Jan 22    GIMO HERRGÅRD    Bagare/Konditor
Bli vår nya stjärna i köket! Som konditor på Gimo Herrgård är du med och skapar både starten och finalen på våra gästers matupplevelse. Du bakar bröd till frukost, lunch och middag, fika till våra konferensgäster och till vår tebuffé samt desserter till kvällens restauranggäster. På Gimo Herrgård lagar vi mat från grunden och du bör även vara bekväm med att producera alternativ med hänseende till de 14 vanligaste allergenerna. Du jobbar i i ett köksteam... Visa mer
Bli vår nya stjärna i köket! Som konditor på Gimo Herrgård är du med och skapar både starten och finalen på våra gästers matupplevelse. Du bakar bröd till frukost, lunch och middag, fika till våra konferensgäster och till vår tebuffé samt desserter till kvällens restauranggäster. På Gimo Herrgård lagar vi mat från grunden och du bör även vara bekväm med att producera alternativ med hänseende till de 14 vanligaste allergenerna.


Du jobbar i i ett köksteam under vår köksmästare men i bageriet är du själv. Du som söker bör ha din utbildning inom konditori/bageri och minst två års yrkesvana. Du är bekväm med att jobba självständigt och i ett högt tempo. Goda gästomdömen triggar dig och du ser möjligheter i utmaningar.


Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 87 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. Visa mindre

Montör / Båtelektriker

Ansök    Aug 19    Arronet Teknik AB    Båtbyggare
Arronet Teknik AB utvecklar, konstruerar och tillverkar aluminiumbåtar till privatpersoner, myndigheter och företag. Arronet Teknik AB är beläget i vackra Öregrund i Norra Roslagen, ca 130 km från Stockholm, 80 km från Uppsala och 90 km från Gävle. Våra lokaler är nybyggda och fräscha, belägna vid kanten av havet. Våra produkter består av marknadsledande aluminiumbåtar i segmentet som tillverkas i sin helhet i Öregrund och levereras i och utanför Sverige. ... Visa mer
Arronet Teknik AB utvecklar, konstruerar och tillverkar aluminiumbåtar till privatpersoner, myndigheter och företag. Arronet Teknik AB är beläget i vackra Öregrund i Norra Roslagen, ca 130 km från Stockholm, 80 km från Uppsala och 90 km från Gävle. Våra lokaler är nybyggda och fräscha, belägna vid kanten av havet. Våra produkter består av marknadsledande aluminiumbåtar i segmentet som tillverkas i sin helhet i Öregrund och levereras i och utanför Sverige. Personalen består av ett bra gäng på ca 40 personer som sätter kvalitet och arbetsglädje i första rummet. Du som söker ska ha lätt för att samarbeta, vara noggrann och kunna ta ansvar för ditt arbete.Erfarenhet av tidigare liknande arbete är en merit men även utbildning på plats är möjlig. Nu söker vi förstärkning med en person till vår monteringsavdelning.Arbetet består av all typ av montering som förekommer i en båt, från dörrar till elektronik. Erfarenhet av tidigare liknande arbete är en merit men utbildning på plats är möjlig. Visa mindre