Lediga jobb som Provningsingenjör, elkraft i Östhammar

Se lediga jobb som Provningsingenjör, elkraft i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

Montage och provningschef till SKB

Företagsbeskrivning Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. I dag är cirka 600 personer anställda på SKB. Vi har ett omfattande samarbete med experter och uppdragstagare utanför företaget. SKB:s huvudkontor är placerat i Arenastaden i Solna. Vi har även k... Visa mer
Företagsbeskrivning
Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö.
I dag är cirka 600 personer anställda på SKB. Vi har ett omfattande samarbete med experter och uppdragstagare utanför företaget.
SKB:s huvudkontor är placerat i Arenastaden i Solna. Vi har även kontor i Oskarshamn och Forsmark/Östhammar, där vi har anläggningar och bedriver olika verksamheter inför byggandet av ett slutförvar för använt kärnbränsle.
Jobbeskrivning
Vill du bygga framtiden med oss?
Tiden är inne. Tillsammans ska vi på SKB bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Ditt övergripande mål är att tillsammans med ditt team bidra till en säker och hållbar hantering av svenskt radioaktivt avfall med liten påverkan på klimat och miljö. Uppdraget är i stora delar ett pionjärarbete och innebär många komplexa utmaningar.
För oss handlar ledarskap om att nå mål genom sina medarbetare. Din uppgift som ledare är att samla kraften så att den blir större än summan av enskildheterna. Arbetet ställer höga krav på att koppla ihop människor, accelerera lärandet och att driva innovation.
Är du redo för ett stort och viktigt arbete som kommer att göra skillnad för människor och miljö under mycket, mycket lång tid framåt?
Nu söker vi en montage- och provningschef till avdelning Drift och underhåll.
Här kommer du att arbeta
Drift- och underhållsavdelningen ansvarar för driften och underhållet av SKB:s kärntekniska anläggningar Clab och SFR samt av transportsystemet. Avdelningen består av cirka 130 medarbetare fördelade på tre orter, Oskarshamn, Östhammar och Solna. I Clab tar vi emot och mellanlagrar använt kärnbränsle och härdkomponenter från Sveriges kärnkraftverk i väntan på att slutförvaret ska byggas och tas i drift. I SFR tar vi emot både drift- och rivningsavfall från kärnkraftverken och anläggningen ska inom kort byggas ut.
För att förbereda oss för framtiden och de stora projekten där vi ska bygga ett slutförvar för det använda kärnbränslet i Forsmark, och en inkapslingsanläggning i anslutning till mellanlagret Clab i Oskarshamn skapas en ny enhet för montage och provning.
Vad du kommer att göra
Som chef för montage- och provningsenheten ansvarar du för att utveckla enhetens verksamhetsområde och arbetssätt. En spännande och viktig arbetsuppgift med ansvarsområde som sträcker sig över våra två anläggningar i drift. På båda anläggningarna pågår och planeras för stora projekt och moderniseringar där enhetens förmåga är viktiga för framgången. Eftersom enheten är ny kommer du få möjlighet att bygga ett effektivt team och att skapa samarbete och samverkan inom stora delar av SKB.
Som enhetschef kommer du att:
leda uppbyggnad och utveckling av den nya enheten.
leda och utveckla medarbetare.
ha personal-, budget- och arbetsmiljöansvar.
medverka till att erforderlig kompetens, resurser och arbetsmetoder finns.
delta i avdelningens ledningsgruppsarbete.

Kravspecifikation
Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna högskole- eller civilingenjör, alternativt med motsvarande erfarenhet. Erfarenhet och kunskap inom montage och provning, gärna från kärnteknisk verksamhet, är meriterande.
Som ledare och chef drivs du av att utveckla personal och verksamhet samt av att skapa engagemang och arbetsglädje. Du bygger effektiva team och främjar samarbete mellan olika yrkesgrupper. Du kan hantera osäkerheter och förändrade förutsättningar på ett konstruktivt sätt. Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap tillsammans med trevliga kollegor och kompetenta medarbetare i en ny, spännande organisation.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska samt körkort B.
Ytterligare information
Varför ska du arbeta hos oss?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.
Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.
Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.
Det här är vi, dina framtida arbetskamrater
På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.
Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.
På vår webbplats finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.
Ytterligare information
För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Ulrika Broman 070-320 04 97.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare, Anders Nielsen, [email protected]
Under sommarperioden kan återkopplingstiden vara längre, vi ber dig därför ha överseende för detta.
Fackliga företrädare är för Saco-SKB Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Roger Ingvarsson, 070-618 83 45 och för Ledarna Per Carlsson, 070-325 09 15.
Placeringsort: Oskarshamn eller Östhammar
Vattenfall och SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Då denna tjänst är säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 30 augusti 2024.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektriker till provning på elunderhåll, Forsmark!

Har du arbetserfarenhet inom el och vill utvecklas i en ingenjörsroll? Då har du här chansen! Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom elområdet och vill ta nästa steg i din karriär hos Sveriges största elproducent. Varmt välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Forsmark är Sveriges enskilt största elproducent och producerar en sjättedel av den el som produceras i Sverige. Forsmarks vision är att leverera fossilfri el varje dag, året runt. I rolle... Visa mer
Har du arbetserfarenhet inom el och vill utvecklas i en ingenjörsroll? Då har du här chansen! Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom elområdet och vill ta nästa steg i din karriär hos Sveriges största elproducent. Varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Forsmark är Sveriges enskilt största elproducent och producerar en sjättedel av den el som produceras i Sverige. Forsmarks vision är att leverera fossilfri el varje dag, året runt. I rollen som provare på elunderhåll blir denna vision tydlig då du varje dag ansvarar för att elunderhållet håller den kvalitet som krävs för en säker och stabil drift.

Som provare på elunderhåll kommer du att arbeta både operativt och administrativt med provning av elkomponenter. Till en början kommer det vara fokus på det operativa arbetet för att du ska få en förståelse för arbetet och anläggningen. Din huvuduppgift kommer vara att skriva provprogram vid ändringar och förnyelse av elsystem och elkomponenter. I framtiden har du goda möjligheter att ta dig an rollen som provledare och då vara enhetens kontaktperson med avseende provning i kommande projekt

Du erbjuds
- Ett långsiktigt uppdrag där du i en samhällsviktig verksamhet får vara med och bidra till den gröna omställningen
- Att vara en del av ett företag med stora möjligheter till vidareutveckling och utbildning
- Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
- Kollektivtrafik till och från Forsmark som är anpassade efter dina arbetstider

Detta är ett konsultuppdrag där ambitionen är att du efter din konsultperiod blir anställd av Vattenfall på Forsmark.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skriva provprogram som används för att verifiera funktion/funktioner vid ändring och utbyte av komponenter i anläggningen
* Planera och samordna provning för både drift och revisioner
* Utföra provning


VI SÖKER DIG SOM
- Har praktisk arbetserfarenhet inom el, t.ex. elektriker, elmontör eller ledande montör
- Har B-körkort
- Är flytande i svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation samt har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har en utbildning inom el, elkraft, elektroteknik eller energisystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Forsmark här. Visa mindre

Provningsledare för projekt i Forsmark

Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt funge... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Jobbeskrivning
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi en Provningsledare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Vi söker en Provningsledare som vill vara med på en spännande förändringsresa! Du kommer ingå i avdelningen Kärnkraftservice Forsmark vars syfte är att levererar underhållstjänster och projektledning till våra kunder/beställare. Vi är idag 17 medarbetare på avdelningen med blandade kompetenser och nu vill vi förstärka vårt team med en Provningsledare för driftsättning av kunds anläggning.
Tjänsten innebär i normala fall dagtidsarbete 07:00-16:00 på plats i Forsmark. Del av tid kan utföras på distans.


I uppdraget som provningsledare får du ansvar för provning och driftsättning i förnyelseprojekt och stora utbyggnadsprojekt. Du kommer ha en central roll i projekten där du ges möjligheten att få påverka utformning av anläggningen och se till så projektet når de uppsatta målen. Du kommer vara driftens representant i projekten och ni ska tillsammans skapa bra förutsättningar för de nya arbetssätten av det operativa driftarbetet.


Exempel på arbetsuppgifter:
Skapa prov- och driftsättningsstrategier inklusive planering av resurser
Vara sammanhållande för den operativa provningen
Vara kravställande för hur konstruktion och upphandling ska ske kopplat till prov- och driftsättningsstrategi

Kravspecifikation
Vi söker dig som är värdesätter ett gott samarbete, engagemang och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att ta stort ansvar över ditt arbete och att arbeta noggrant. Självständighet och initiativtagande är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
En avklarad gymnasial utbildning eller högre inom el, elkraft, teknik, automation, larm, tele, instrument eller annat relevant område
Ser gärna arbetslivserfarenhet inom provning/driftsättning av nya anläggningar inom liknande branscher. Alternativt arbetat inom el, värmeverk, larm, tele eller instrument
Erfarenhet av projektledning eller av att arbeta i projekt är meriterande
B-körkort då resor i tjänsten förekommer
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterande

Ytterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!


Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.


Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Placeringsort
Forsmark


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Victoria Eriksson, 073-841 08 56. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Lea Skånberg [email protected].
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00


Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2024!


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Visa mindre

Elingenjör till provning på elunderhåll, Forsmark!

En spännande och utvecklande framtid väntar dig som är ingenjör och vill starta din karriär hos Forsmark! I denna roll får du kombinera operativt och strategiskt arbete hos Sveriges största elproducent. Varmt välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Forsmark är Sveriges enskilt största elproducent och producerar en sjättedel av den el som produceras i Sverige. Forsmarks vision är att leverera fossilfri el varje dag, året runt. I rollen som elingenjör på... Visa mer
En spännande och utvecklande framtid väntar dig som är ingenjör och vill starta din karriär hos Forsmark! I denna roll får du kombinera operativt och strategiskt arbete hos Sveriges största elproducent. Varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Forsmark är Sveriges enskilt största elproducent och producerar en sjättedel av den el som produceras i Sverige. Forsmarks vision är att leverera fossilfri el varje dag, året runt. I rollen som elingenjör på elunderhåll blir denna vision tydlig då du varje dag ansvarar för att elunderhållet håller den kvalitet som krävs för en säker och stabil drift.

Som elingenjör på elunderhåll kommer du att arbeta både operativt och administrativt med provning av elkomponenter. Till en början kommer det vara fokus på det operativa arbetet för att du ska få en förståelse för arbetet och anläggningen. Din huvuduppgift kommer vara att skriva provprogram vid ändringar och förnyelse av elsystem och elkomponenter. I framtiden har du goda möjligheter att ta dig an rollen som provledare och då vara enhetens kontaktperson med avseende provning i kommande projekt.

Du erbjuds
- Ett långsiktigt uppdrag där du i en samhällsviktig verksamhet får vara med och bidra till den gröna omställningen
- Att vara en del av ett företag med stora möjligheter till vidareutveckling och utbildning
- Lönetillägg för dig som pendlar minst 5 mil till Forsmark, exempelvis för dig som bor i Uppsala, Gävle eller Tierp
- Kollektivtrafik till och från Forsmark som är anpassade efter dina arbetstider

Detta är ett konsultuppdrag där ambitionen är att du efter din konsultperiod blir anställd av Vattenfall på Forsmark.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skriva provprogram som används för att verifiera funktion/funktioner vid ändring och utbyte av komponenter i anläggningen
* Planering och samordna provning för både drift och revision
* Utföra provning


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning inom el, elkraft, elektroteknik eller energisystem
- Har B-körkort
- Är flytande i svenska i tal och skrift då det krävs för kommunikation och dokumentation samt har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att ha jobbat med el.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Strukturerad
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Forsmark här. Visa mindre

Receptionist till ISS Forsmark

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv receptionist som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en trivsam och tillmötesgående miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Receptionist på ISS!

Om rollen

I rollen som receptionist på Forsmark är du ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa ett välkomnande och professionellt mottagande. Genom ett trevligt värdskap tar du som receptionist emot och hjälper kunder, besökare och anställda så att alla receptionens gäster känner sig sedda och varmt välkomna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Att på ett serviceinriktat sätt välkomna, informera och vägleda kunden och kundens besökare.
• In- och utcheckningar på personalboendet
• Besvara samtal och mail
• Bastu uthyrning
• Biluthyrning
• Kassahantering, inventering, inköp och påfyllnad av varor i vår butik-
• Konferens och mötesbokningar
• Enklare ekonomisysslor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders inledande provanställning.

Vi erbjuder

ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och initiativtagande. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om administrativa uppgifter samt strävar efter att leverera det lilla extra i din service. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Eftersom du har eget ansvar för receptionen förväntas du vara ansvarsfull med förmågan att arbeta självständigt.

Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar mycket väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser att du har tidigare erfarenhet som receptionist, konferensvärd eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Därutöver har du gymnasieutbildning samt goda IT-kunskaper och god systemvana

Krav: B-körkort

Din ansökan

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Sista ansökningsdagen är den 27 November 2023.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Eftersom arbetet utförs vid Forsmarks kärnkraftverk kommer registerkontroll (Polis §14), säkerhetsintervju, läkarundersökning samt drogtest att genomföras.

Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Legneteg [email protected]

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårat rekryteringssystem pga. GDPR kommer alla annan ansökan att raderas eller kasseras.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist till tandläkareklinik i Österbybruk

Ansök    Sep 23    Nord, Anna    Receptionist, telefonist
Tandklinik i Österbybruk söker omgående en receptionist till vårt fantastiska team. Som receptionist är ens huvuduppgifter att jobba som en receptionist samt att utföra sterilarbete och förberedning av behandlingsrum. Erfarenhet i sjukvården är meriterande. Du ska tycka om att skapa relationer, vara positiv och vilja utvecklas. Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med högt i tak. Vi erbjuder inte skam lön. Visa mer
Tandklinik i Österbybruk söker omgående en receptionist till vårt fantastiska team. Som receptionist är ens huvuduppgifter att jobba som en receptionist samt att utföra sterilarbete och förberedning av behandlingsrum.
Erfarenhet i sjukvården är meriterande.
Du ska tycka om att skapa relationer, vara positiv och vilja utvecklas. Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med högt i tak. Vi erbjuder inte skam lön. Visa mindre

Provningsledare för driftsättning

Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Driftsättare/Provningsledare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället. Vi söke... Visa mer
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Driftsättare/Provningsledare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.
Vi söker en erfaren Driftsättare/Provningsledare som vill vara med på en spännande förändringsresa! Du kommer ingå i avdelningen Kärnkraftservice Forsmark vars syfte är att levererar underhållstjänster och projektledning till våra kunder/beställare. Vi är idag 17 medarbetare på avdelningen med blandade kompetenser och nu vill vi förstärka vårt team med en Provningsledare för driftsättning av kunds anläggning.
I uppdraget ingår ansvar för provning och driftsättning av flera stora projekt som kommer pågå under flera år. Du kommer ha en central roll i projekten där du ges möjligheten att få påverka utformning av anläggningen och se till så projektet når de uppsatta målen. Du kommer vara driftens representant i projekten och ni ska tillsammans skapa bra förutsättningar för de nya arbetssätten av det operativa driftarbetet.
Exempel på arbetsuppgifter:
Skapa prov- och driftsättningsstrategier inklusive planering av resurser
Vara sammanhållande för den operativa provningen
Vara kravställande för hur konstruktion och upphandling ska ske kopplat till prov- och driftsättningsstrategi

Om dig
Vi söker dig som är värdesätter ett gott samarbete, engagemang och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att ta stort ansvar över ditt arbete och att arbeta noggrant. Självständighet och initiativtagande är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt.
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
En avklarad gymnasial utbildning, inom el, elkraft, teknik, automation eller annat relevant område
Arbetslivserfarenhet inom provning/driftsättning av nya anläggningar inom liknande branscher. Alternativt arbetat inom el, värmeverk, instrument.
Erfarenhet av att arbeta i projekt är meriterande
B-körkort då resor i tjänsten förekommer
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterandeYtterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Forsmark
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Victoria Eriksson, 073-841 08 56. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 1 oktober 2023!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Receptionist

Klackskärs Camping ligger vid en havsvik i Östhammar. Campingen är relativt stor med ca 220 campingtomter. Du ansvarar för receptionen och arbetar själv under ditt arbetspass. Därför är det viktigt att du klarar av stressiga situationer. Du måste klara av att hantera stress, vara självgående, ansvarsfull och ha hög servicekänsla. Du är ansiktet utåt och måste också inneha god samarbetsförmåga. Du ansvarar för bokningar, in och utcheckning av våra campinggä... Visa mer
Klackskärs Camping ligger vid en havsvik i Östhammar. Campingen är relativt stor med ca 220 campingtomter. Du ansvarar för receptionen och arbetar själv under ditt arbetspass. Därför är det viktigt att du klarar av stressiga situationer. Du måste klara av att hantera stress, vara självgående, ansvarsfull och ha hög servicekänsla. Du är ansiktet utåt och måste också inneha god samarbetsförmåga. Du ansvarar för bokningar, in och utcheckning av våra campinggäster, säljer minigolf, sköter turistinformation samt försäljning i campingens minilivs. Vi ser helst att du är över 20 år. Du behöver ha boende på orten, vi kan dessvärre inte hjälpa dig med det. Säsongsarbete från mitten av juni till mitten av augusti. Visa mindre

Receptionist

Solcellen är ett av Sveriges största solcellsföretag med flera tusen solcellsanläggningar monterade varje år. På grund av en extrem efterfrågan på våra produkter måste vi nu snabbt öka vår kapacitet och därmed anställa ny personal. Rollen som receptionist handlar i mångt och mycket om att ta emot telefonsamtal från nya och befintliga kunder för att sedan administrera ut kunderna till rätt avdelning via vårt affärssystem. Vem är då du? Den här tjänsten kräv... Visa mer
Solcellen är ett av Sveriges största solcellsföretag med flera tusen solcellsanläggningar monterade varje år. På grund av en extrem efterfrågan på våra produkter måste vi nu snabbt öka vår kapacitet och därmed anställa ny personal.
Rollen som receptionist handlar i mångt och mycket om att ta emot telefonsamtal från nya och befintliga kunder för att sedan administrera ut kunderna till rätt avdelning via vårt affärssystem.
Vem är då du?
Den här tjänsten kräver ingen erfarenhet. Vi tänker att du kanske ännu inte fått ditt första jobb alternativt har jobbat några år med något som du kanske inte trivs helt hundraprocentigt med och därför önskar byta bransch. Absolut viktigast av allt dock. Du ska genuint tycka om att prata med människor samt att prata i telefon. Du kommer sitta i telefon stora delar av arbetsdagen.
Placering för tjänsten är vårt kontor i Österbybruk.
Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med sex månaders provanställning.
Förutom att du ska trivas med att prata i telefon lägger vi högsta vikt vid att du kan börja omgående.
I din ansökan. Skicka ett personligt brev om varför just du ska bli vår nästa anställda. Skicka även med ett CV om du önskar samt ange dina löneanspråk och vilket datum du skulle kunna börja.
Ansökningar hanteras löpande. Visa mindre

Receptionist till Solcellen

Solcellen med bas i Österbybruk har det senaste året växt snabbt och nu blivit ett av Sverige bäst säljande solcellsföretag. Vi kommer sälja omkring 3000 solcellsanläggningar och omsätta närmare en halv miljard under 2022. Vi behöver nu förstärkning till ett av våra kontor i Österbybruk. Rollen som receptionist innefattar mestadels att ta emot samtal från befintliga och blivande kunder samt skicka information från dessa samtal vidare till rätt person inom ... Visa mer
Solcellen med bas i Österbybruk har det senaste året växt snabbt och nu blivit ett av Sverige bäst säljande solcellsföretag. Vi kommer sälja omkring 3000 solcellsanläggningar och omsätta närmare en halv miljard under 2022.
Vi behöver nu förstärkning till ett av våra kontor i Österbybruk.
Rollen som receptionist innefattar mestadels att ta emot samtal från befintliga och blivande kunder samt skicka information från dessa samtal vidare till rätt person inom företaget. Ett visst administrativt arbete ingår också i rollen så en viss kunskap kring att kunna använda enklare dataprogram är nödvändigt.
Det krävs inga förkunskaper för jobbet. Att vara social som person och verkligen gilla att prata med människor är det vi lägger vikt vid i processen att hitta rätt person för tjänsten. Det är också avgörande att den sökande kan börja så fort som möjligt. Vi behöver ha tjänsten tillsatt och igång precis i början av januari 2022.
Placering för jobbet är ett av våra kontor i Österbybruk.
Bifoga CV, personligt brev, samt löneanspråk i ansökan.
Ansökningar hanteras löpande. Visa mindre

Receptionist till ISS Forsmark

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en receptionist till Forsmark

Arbetsuppgifter

Hantering av in- och utcheckningar av rum på personalboendet, bastuuthyrning samt uthyrning av bilar. Även kassahantering, inventering, inköp och påfyllnad av varor i vår butik. Konferens och mötesbokningar, samt även lättare ekonomisysslor.

Din profil

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och våra gästers första kontakt. Varje kund/gäst skall känna att de får den bästa möjliga servicen. Du behöver ha förmågan att förmedla ett trevligt intryck även i pressade situationer samt kunna omprioritera efter behov. För att passa in i rollen behöver du därför vara lyhörd, utåtriktad, ansvarsfull, och inte rädd för nya utmaningar. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

Kvalifikationer

• B-körkort är ett krav då en del av arbetstiderna inte passar med de lokala bussförbindelserna.
• Skiftgång förekommer.
• Goda datakunskaper krävs.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språk är meriterande.
• Erfarenhet inom reception eller annat serviceyrke är meriterande.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 1/11.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta servicechef Charlotta Svantesson: [email protected]

Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Helgarbete för Solcellen

Solcellen är ett av Sveriges största solcellsföretag. Vi har just nu ett extremt kundtryck vilket gör att vi skulle behöva hålla igång verksamheten även under helger. Därför söker vi nu personal som är intresserad av att jobba extra under helger och kanske även kvällar. Kort sagt, tider då folk är lediga och kan tänkas svara i telefon. Jobbet består av att ringa upp våra potentiella kunder som redan anmält intresse för våra produkter och även fått en offer... Visa mer
Solcellen är ett av Sveriges största solcellsföretag. Vi har just nu ett extremt kundtryck vilket gör att vi skulle behöva hålla igång verksamheten även under helger.
Därför söker vi nu personal som är intresserad av att jobba extra under helger och kanske även kvällar. Kort sagt, tider då folk är lediga och kan tänkas svara i telefon.
Jobbet består av att ringa upp våra potentiella kunder som redan anmält intresse för våra produkter och även fått en offert. Vi vill bli bättre på att följa upp våra offerter och fråga dessa potentiella kunder om det finns något annat eller mer vi kan göra för dem.
Kanske är du en student med intresse för solceller eller teknik i allmänhet som gillar att prata med människor? Vi tror i alla fall att det är en profil som skulle passa för jobbet.
Ingen tidigare erfarenhet av solceller behövs. Vi tillhandahåller den kunskap som är nödvändig för uppgiften.
Arbetstiden är till största del förlagd till helger men även kvällar kan vara aktuellt. Hur många timmar som ska arbetas avgörs i samråd med driftchefen på säljavdelningen. Just nu är behovet emellertid i stort sett obegränsat.
Timlön utgår med goda möjligheter till att i framtiden få en fast anställning hos oss i en annan roll.
Arbetet kan förläggas både till något av våra kontor i Österbybruk eller utföras i hemmet. Vi håller givetvis med den utrustning som behövs för arbetet.
Vi kommer att rekrytera omgående varför chansen att få ett jobb ökar ju snabbare man söker. Visa mindre

Receptionist Forsmark Kärnkraftverk

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en receptionist till Forsmark

Arbetsuppgifter

Hantering av in- och utcheckningar av boende rum på personalboendet, bastuuthyrning samt uthyrning av bilar. Även kassahantering, inventering, inköp och påfyllnad av varor i vår butik. Konferens och mötesbokningar, samt även lättare ekonomisysslor.

Din profil

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och våra gästers första kontakt. Varje kund/gäst skall känna att de får den bästa möjliga servicen. Du behöver ha förmågan att förmedla ett trevligt intryck även i pressade situationer samt att kunna omprioritera efter behov. För att passa in i rollen behöver du därför vara lyhörd, utåtriktad, ansvarsfull, och inte rädd för nya utmaningar. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass.

Kvalifikationer

B-körkort är ett krav då en del av arbetstiderna inte passar med de lokala bussförbindelserna.

Skiftgång förekommer.

Goda datakunskaper krävs.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Erfarenhet inom reception eller annat serviceyrke är meriterande.

Ansökan

Bifoga personligt brev samt CV.

Ansökan och frågor tas emot via denna mailadress:

[email protected]

Sista ansökningsdag är den 15/1. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Receptionist

Vi letar efter Receptionst ! Ja, du har hört bra. Vi behöver dig om du är : En person som kan komunicera lätt med andra personer och har tållamod med djurägare. Lyssnar noggrand på alla, hjäper djuren och djurägare på den bästa sätt. Gillar du att lära dig något nytt varje dag. Som receptionst hos oss kommer du att bli första person som ta hand om våran kunder och samtidig sista person som ska tackar för besöket med mycket glädje. Visa mer
Vi letar efter Receptionst !


Ja, du har hört bra. Vi behöver dig om du är :
En person som kan komunicera lätt med andra personer och har tållamod med djurägare.
Lyssnar noggrand på alla, hjäper djuren och djurägare på den bästa sätt.
Gillar du att lära dig något nytt varje dag.
Som receptionst hos oss kommer du att bli första person som ta hand om våran kunder och samtidig sista person som ska tackar för besöket med mycket glädje. Visa mindre

Telefonist till Solcellen

Solcellen Sverige AB med kontor i Österbybruk mellan Uppsala och Gävle är ett av Sveriges största solcellsföretag. Vi växer just nu snabbt och behöver därför ytterligare personal. Denna tjänst kräver inga förkunskaper om solceller utan vi lägger all vikt vid ett socialt och positivt sätt. Detta är en tjänst som passar väl för en yngre person som här kanske har en chans att ta det viktiga första steget ut i arbetslivet. Tjänsten består av att ringa upp vår... Visa mer
Solcellen Sverige AB med kontor i Österbybruk mellan Uppsala och Gävle är ett av Sveriges största solcellsföretag.
Vi växer just nu snabbt och behöver därför ytterligare personal.
Denna tjänst kräver inga förkunskaper om solceller utan vi lägger all vikt vid ett socialt och positivt sätt. Detta är en tjänst som passar väl för en yngre person som här kanske har en chans att ta det viktiga första steget ut i arbetslivet.
Tjänsten består av att ringa upp våra befintliga kunder för att samla in de uppgifter som krävs för att sedan projektera deras anläggningar. Andra telefonrelaterade arbetsuppgifter kommer också förekomma.
Det finns mycket stora möjligheter att växa inom företaget då vi beräknar fortsätta växa och för rätt person finns goda möjligheter att ta kliv uppåt.
Vem är det då vi letar efter?
Vi söker dig som verkligen tycker om att prata med människor. Du ska inte tycka att det är jobbigt att lyfta luren och ringa upp en för dig okänd person.
Vi lägger stor vikt vid framåtanda där det är ett stort plus om man är så självgående som möjligt och vågar ta egna initiativ.
Du måste vara helt obehindrad i det svenska språket och ha lätt att uttrycka dig.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett jobb inom en bransch som är glödhet där vi troligen är det av alla solcellsföretag som växer snabbast. Vi erbjuder som sagt också ett jobb helt utan förkunskaper där man får chansen att växa in i ett företag som säljer framtidens lösningar för produktion av el.
Lön enligt överenskommelse, vi behandlar ansökningar löpande och kommer tillsätta tjänsten så snabbt som möjligt.
Både hemarbete och arbete på vårt kontor i Österbybruk är möjligt, men just denna tjänst kräver övervägande del av arbetstiden på vårt kontor.
Tjänsten är på heltid och tills vidare. Visa mindre

Receptionist Forsmark Kärnkraftverk

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet på Forsmarks kärnkraftverk söker ISS ett antal extra receptionister för att medverka under de årliga revisionsavställningarna. Denna annons gäller revision på Forsmark 2 som preliminärt pågår under perioden 3:e maj – 28:e juni.

 

Arbetsuppgifter

Som receptionist hanterar du in- och utcheckningar av rum på personalboendet, bokning av idrottshall, bastuuthyrning och uthyrning av bilar. Kassahantering, inventering och påfyllnad av varor i butik förekommer. Hantering av felanmälningar från kunder ingår också i arbetsuppgifterna.

Din profil
Som receptionist är du vårt ansikte utåt och våra gästers första kontakt. Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, alert och uppmärksam. Varje kund och gäst skall känna att de får den bästa möjliga servicen.

Du behöver ha förmågan att förmedla ett trevligt intryck även i pressade och stressade situationer. Kunna omprioritera efter behov.

För att passa in i rollen behöver du därför vara lyhörd, utåtriktad och ha ett öga för vad som behöver göras.

Kvalifikationer B-körkort är ett krav då en del av arbetstiderna inte passar med de lokala bussförbindelserna. Goda datakunskaper krävs och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

 

Eftersom arbetet utförs vid Forsmarks kärnkraftverk kommer drogtest och registerkontroll (Polis §14) att genomföras. Dessutom kommer ett antal övriga obligatoriska utbildningar genomföras.

Ansökan 
Bifoga personligt brev samt CV och beskriv varför du passar för tjänsten.

Observera att registerkontrollen kan ta upp till åtta veckor innan den blir godkänd så om du inte har den godkänd på Forsmark sedan tidigare bör du ansöka i god tid innan denna annons går ut så skickar vi dig alla blanketter du behöver.

 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system.  

Vid frågor maila till: [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Du ansvarar för bokningar, in och utcheckning av våra campinggäster, säljer minigolf, sköter turistinformation samt försäljning i campingens minilivs. Du måste klara av att hantera stressiga situationer, vara självgående, ansvarsfull och ha hög servicekänsla. Du är ansiktet utåt. Du måste också god samarbetsförmåga. Klackskärs Camping ligger vid en havsvik i Östhammar. Campingen är relativt stor med ca 220 campingtomter. Du ansvarar för receptionen och a... Visa mer
Du ansvarar för bokningar, in och utcheckning av våra campinggäster, säljer minigolf, sköter turistinformation samt försäljning i campingens minilivs.

Du måste klara av att hantera stressiga situationer, vara självgående, ansvarsfull och ha hög servicekänsla. Du är ansiktet utåt. Du måste också god samarbetsförmåga.

Klackskärs Camping ligger vid en havsvik i Östhammar. Campingen är relativt stor med ca 220 campingtomter. Du ansvarar för receptionen och arbetar själv under ditt arbetspass. Därför är det viktigt att du klarar av stressiga situationer. Visa mindre