Lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Östhammar

Se lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

Driftledare till larmenheten, Östhammar

Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Trygghetslarm innebär att personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har möjlighet att bo hemma och känna sig trygga med att de kan påkalla hjälp vid behov dygnet runt. ... Visa mer
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Trygghetslarm innebär att personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har möjlighet att bo hemma och känna sig trygga med att de kan påkalla hjälp vid behov dygnet runt. Vi har i dagsläget ca 700 brukare med trygghetslarm som bor i alla delar av vår kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Som larmansvarig hos oss får du i huvudsak ansvara för att informera om, installera och följa upp trygghetslarm hemma hos användare av larm. Det innebär att du bland annat ordnar så det finns larm och rätt larmtillbehör hemma, ser till att trasiga larm blir reparerade, informerar hemtjänstpersonal och andra när det blir förändringar och kommer nyheter om larm/larmtillbehör samt kontaktar larmföretaget eller trygghetscentralen vid problem eller funderingar.

I arbetet ingår även registrering och en stor del av arbetet är också att montera upp och ner nyckelgömmor hemma hos brukare, så du bör tycka om och ha vana av att arbeta med olika slags verktyg. Du får även ansvara för felsökning, programmering och följa den tekniska utvecklingen som pågår för larmenhetens område. Organisatoriskt kommer du ingå i larmenheten där du har en kollega som också jobbar med larm.

Hos oss får du ett spännande uppdrag som sträcker sig över hela kommunens geografiska område och med många kontakter, både med brukare och med kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som undersköterska inom vård och omsorg, gärna inom hemtjänsten. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbete med tekniska lösningar, har god datorvana och som tycker om att arbeta med problemlösning i praktiken.

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, är lösningsfokuserad och serviceinriktad men även stresstålig och snabb. Att ha många bollar i luften och kunna hantera olika situationer och på så vis kunna prioritera arbetsuppgifterna för att säkra trygghetslarmfunktionen, är ett krav i den här tjänsten. Du behöver även körkort för att kunna besöka brukare i kommunens alla delar. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och du har goda datakunskaper.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Sektor Verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar Visa mindre