Lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Östhammar

Se lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

Kvalitetsutvecklare, Östhammar

Ansök    Jun 23    Östhammars kommun    Kvalitetssamordnare
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Är du redo för en ny utmaning? Vi på Östhammars kommun söker en kvalitetsutvecklare till vårt verksamhetsstöd. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där arbetet kan ske delvis på distans men även... Visa mer
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Är du redo för en ny utmaning? Vi på Östhammars kommun söker en kvalitetsutvecklare till vårt verksamhetsstöd. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där arbetet kan ske delvis på distans men även på vårt huvudkontor i Östhammar. Hos oss får du förskottssemester, möjlighet att växla in din semesterersättning mot extra semesterdagar, friskvårdsbidrag samt tjänstepension.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kvalitetsutvecklare är ditt huvuduppdrag att arbeta med verksamhetsutveckling och kvalitetsfrågor i huvudsak inom förskola och skola. Tillsammans med kommunens verksamhetschefer driver du ett nära samarbete för att utveckla och förbättra verksamheten både på kort och på lång sikt. I uppdraget ingår också arbete med kommunens målstyrning, vilket görs i nära samarbetet med kärnverksamheterna, ledningen och politiken.

Det innebär att du i det dagliga arbetet exempelvis kommer att:
- Aktivt delta i utvecklingen av kommunens kvalitetssystem och det systematiska kvalitetsarbetet.
- Utveckla och förbättra metoder för kvalitetsmätningar.
- Ge stöd i utförande vid utvärderingar.
- Utreda och rapportera frågor inom verksamhetsutveckling.
- Bearbeta, visualisera och analysera av data.

Vi som söker en ny kollega arbetar inom verksamheten Kansli och utveckling som är en del av kommunförvaltningens verksamhetsstöd. I verksamheten finns bl a nämndsekreterare, registratur, verksamhetsutvecklare och systemförvaltare. Tillsammans arbetar vi med att leverera stöd och service av högsta kvalité till våra kärnverksamheter, ledning och politik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning förslagsvis inom samhällsvetenskap samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom liknande roll. Det krävs att du har en god systemvana samt goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har kunskaper inom skollagen, erfarenhet av arbete inom skolverksamhet eller tidigare arbetat i en politiskt styrd organisation. Har du dessutom kunskaper inom systemen Statsys och Power BI är det till din fördel.

Som person är du lösningsfokuserad och strategisk vilket gör att du ser möjligheter före hinder. Du drivs av att analysera och se alternativa vägar för ett mer kvalitativt och effektivt arbetssätt. Ditt arbete är noggrant utfört och du eftersträvar att ge god support och service, detta speglar både din goda samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet.

Stämmer ovanstående in på dig ? Tveka inte att skicka in din ansökan, varmt välkommen!

ÖVRIGT
Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Sektor Verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar
[email protected] Visa mindre

Project Quality Manager

Ansök    Mar 24    Vattenfall AB    Kvalitetssamordnare
Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Har du erfarenhet inom kvalitets- och/eller testledning och letar efter en härlig arbetsplats, ett nära ledarskap samt en utvecklande och inspirerande miljö? Enheten Project Excellence (PE) inom Vattenfall FE&P söker nu en Project Quality Manager med förmåga att se det större perspektivet och viljan att påverka framtiden. Vi har en tvärfunktionell organisation vilket innebär att du har kollegor inom flera andra enhe... Visa mer
Vill du vara med på vår utvecklingsresa?
Har du erfarenhet inom kvalitets- och/eller testledning och letar efter en härlig arbetsplats, ett nära ledarskap samt en utvecklande och inspirerande miljö?
Enheten Project Excellence (PE) inom Vattenfall FE&P söker nu en Project Quality Manager med förmåga att se det större perspektivet och viljan att påverka framtiden. Vi har en tvärfunktionell organisation vilket innebär att du har kollegor inom flera andra enheter inom projektavdelningen. Du verkar som specialist inom funktionsområdet Projektkvalitet och är en aktiv del i verksamhetens strategiska kompetensuppbyggnad och stöd till kollegor inom hela verksamheten.

Project Quality Manager
Som Project Quality Manager hos oss arbetar du för att skapa en fossilfri framtid. Genom ditt kvalitetsarbete bidrar du aktivt till att förbättra Vattenfalls förmåga att bedriva effektiva och hållbara projekt.
Som projektkvalitetsledare hos oss kommer du att ansvara för framtagande av projektets kvalitetsplan och kvalitetsstyrning samt uppföljning av kvalitetsrelaterade aktiviteter. Du kommer också arbeta med testledning inom anläggningsprojekt bl.a. bygg- och rivningsprojekt, dvs. för planering och genomförande av installations- och funktionstester i syfte att säkra funktion enligt ställda krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
• Planering, koordinering och uppföljning av kvalitetsaktiviteter i projekt (QA)
– Systematisk kravhantering
– Ändrings- och avvikelsehantering
– Leverantörsutvärderingar och leverantörsuppföljning

• Planering, koordinering och uppföljning av projektets inspektioner och testning (Testledare i anläggningsprojekt)
– Quality Control, Mechanical Completion och Commissioning
– Verifiering och validering
Ytterligare en viktig del i tjänsten är att långsiktigt utveckla strategier, metoder och arbetssätt för kvalitetsledning i både projekt och linje. Du genomför utbildningar inom systematisk kravhantering samt kravställer, bedömer och följer upp kvalitetsarbetet hos leverantörer. Du arbetar för många olika uppdragsgivare inom Vattenfallkoncernen såsom Ringhals, Forsmark och SKB och även inom nya industrier såsom vätgas.

Dina kompetenser och erfarenheter
För den här rollen söker vi dig som har
• en akademisk examen med teknisk inriktning eller likvärdig erfarenhet
• några års erfarenhet i en liknande roll
• en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska
• erfarenhet av att jobba affärsmässigt och trivs med komplexa uppgifter med stort ansvar
• erfarenhet inom kvalitets- och/eller testledning i både små och stora projekt
Utöver detta behöver du vara lyhörd och ambitiös person i ditt arbete. Du har ett starkt inre driv och kunskap inom området. Tempot är ofta högt med flera parallella åtaganden som ställer krav på förmågan att snabbt kunna ställa om. Du kommer att ingå i ett team med mycket kompetenta kollegor som värdesätter öppenhet och samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap.
Hos oss behöver du vara trygg med att ta dig an nya typer av utmaningar och att ibland arbeta i projekt där det inte finns helt färdiga processer eller instruktioner.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Om oss
(BU) Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom (BA) Vattenfall Generation som levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bl.a. analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag, projektledning och projektstöd.
Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla och långsiktigt säkra kompetens inom valda tekniska discipliner. Det är med fokus på högkvalitativ leverans och kompetens som FE&P skapar värde för Vattenfall och tryggar en säker och pålitlig elproduktion. Vi arbetar även aktivt med ständiga förbättringsinitiativ och utveckling av våra modeller och metoder, för att Vattenfall skall vara bland de bästa inom våra områden.

Placeringsort Stockholm, Göteborg, Forsmark eller Ringhals. Resor är en naturlig del i arbetet.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 14 april 2022.

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryterande chef Sahar Trehag, [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Adrian Malmberg, [email protected]

Fackliga representanter är Gustaf Treiber (Akademikerna), Jan Stigbert (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Ingemar Eriksson (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi ser fram emot din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Quality Professional

Right now, we’re looking for a Quality Professional to join us in a new role at our powder factory, Sandvik Coromant in Gimo, in a fairly small department where we collaborate with other technology-focused engineers. We’re proud to offer you an exciting workplace where innovation, collaboration and flexibility really matters. About the job In this position, you focus significantly on developing, maintaining and improving the quality of our units both in G... Visa mer
Right now, we’re looking for a Quality Professional to join us in a new role at our powder factory, Sandvik Coromant in Gimo, in a fairly small department where we collaborate with other technology-focused engineers. We’re proud to offer you an exciting workplace where innovation, collaboration and flexibility really matters.
About the job
In this position, you focus significantly on developing, maintaining and improving the quality of our units both in Gimo and Westminster. You ensure that quality assurance routines and processes are in place and create a quality culture by developing awareness within the unit. Reviewing and improving methods, tools, and processes is also included in your work area, as well as exploring opportunities and conducting root cause analysis and problems in complex issues. You communicate complex issues to a variety of receivers, enabling them to take necessary actions and provide support with best practices in quality. You support quality issues globally – for both our factories in Gimo and Westminster, US.
The location for this role is Gimo and travelling is a natural part of your job, mainly to Westminster, US. We offer the possibility to work remotely one day a week.
About you
We’re looking for someone with a university degree within Engineering, preferably Quality Management, or equivalent knowledge gained from work. We believe that you have several years of experience in a professional role within manufacturing, with preference in Quality function. You’re an inclusive leader and driven by quality improvements. Being results-oriented, motivated and having the ability to work both independently and in groups are qualities we value for this job. As we work in a global environment, you’re fluent in English, both verbally and in writing. Knowledge in Swedish is a plus.
Curious about Sandvik Coromant in Gimo?
Sandvik Coromant in Gimo is a great place to work, just a short trip from cities like Uppsala, Stockholm and Gävle. Our production site is awarded for its high grade of automation, digitalization and sustainability. We’re also a market-leading manufacturer of products for metal cutting, and in Gimo, we employ almost 1300 brilliant minds. Development is in our DNA and we’re proud to create solutions that truly shape the future of manufacturing.
We believe that diversity of experience, perspective and background leads to a better environment for our employees, our business and our customers. We’re looking forward to meeting you!
How to apply
Send your application no later than April 2, 2023.Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0051597).
As we aim for a fair recruitment process, we utilize assessment tools to safeguard objectivity. When you apply for this job, you will therefore receive an invitation via email to a personality and logic ability test. Feedback comes immediately after the test has been completed and the selection process begins after the application deadline.
Contact information
Are you curious to know more about this position? Contact your future manager:
Sead Sabic, recruiting manager, +46 (0)173 850 77
Union contacts
Roger Jansson, Unionen, +46 (0)173 844 31
Erik Knebel, Akademikerföreningen, +46 (0)173 846 10
Mattias Lindvall, Ledarna, +46 (0)173 842 02

For more information about the recruitment process, please contact HR Services at +46 (0)26-261?444.
Recruitment Specialist
Lisbeth Häggström
Sandvik Coromant is part of the global industrial engineering group Sandvik and is at the forefront of developing manufacturing tools and machining solutions, with knowledge that drives the industry standards and innovations demanded by the metalworking industry now and in the next industrial era. Collaborations with educational institutions, extensive investment in research and development and strong customer partnership ensure the development of machining technologies that change, lead and drive the future of manufacturing. Sandvik Coromant owns over 1700 patents worldwide, employs around 8000 staff and is represented in more than 150 countries. Visa mindre

Projektkvalitetssamordnare

Ditt nya jobb kommer att göra skillnad. I minst 100 000 år. Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor. Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år. Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad. Här kommer du at... Visa mer
Ditt nya jobb kommer att göra skillnad.
I minst 100 000 år.
Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor.
Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år.
Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad.


Här kommer du att arbeta
Avdelning Projekt samlar SKB:s genomförande av anläggningsförnyelse, både i befintliga och kommande anläggningar. Enhet Projektstöd och metodikutveckling tar fram metodik och arbetssätt för att säkerställa att projektverksamheten genomförs på ett effektivt sätt och att de hjälpmedel och verktyg som behövs finns på plats.
SKB gör sig nu redo att bygga flera nya anläggningar vilket innebär att vi behöver säkerställa en genomgående hög kvalitet på projektdokument och beslutsunderlag. Nu söker vi dig som ska säkerställa att projektbeslutsprocessen fungerar optimalt så att underlag tas fram i rätt tid, med rätt kvalitet och till rätt mottagare. Här får du chansen att vara med och utveckla den projektverksamhet som krävs för att genomföra ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt.
Vad du kommer att göra
Du kommer att vara funktionsansvarig inom projektverksamheten för beslutsprocesser och beslutsstöd samt projektkvalitet och ändringshantering inom projekt.


Arbete med beslutsprocesser och beslutsstöd kan innebära att:
utveckla processer och underlag för projektmognadsbeslut
bistå projekt och program med kompetens om beslutsprocesser inom SKB och Vattenfall (och övriga ägare)
säkerställa, genom granskning och stöttning, att framtagna beslutsunderlag har tillräcklig kvalitet
i särskilda fall, stötta genom att ta fram underlag för större beslut
granska och följa upp projekt för att säkerställa att arbetet håller rätt projektmässig kvalitetSom funktionsansvarig för projektkvalitet och ändringshantering förväntas du:
hålla samman metodik för kvalitetsarbete inom projekt och program
hålla samman rutiner för ändringshantering inom projekt och program
stötta i kvalitetsarbetet för hela avdelningenVi söker dig som har
relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
minst fem års erfarenhet av arbete med kvalitet och verksamhetsutveckling
erfarenhet av projektarbete och uppföljning/granskning av projektverksamhet
erfarenhet av beslutsprocesser och kvalitetsarbete för framtagande av beslutsunderlagSom person är du drivande och van vid självständigt arbete. Du är noggrann och strukturerad och har intresse av att förbättra och vidareutveckla våra arbetssätt. Då arbetet innebär att stötta projekt och programledare i framtagandet av beslutsunderlag är det viktigt att du tycker att det roligt att skriva och är bra på att formulera dig både på svenska och engelska.


Det är meriterande om du har
erfarenhet av arbete med hantering av projektriskerVarför välja oss?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många sakkunniga experter, såväl nationella som internationella, som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder därför till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidförkortning samt föräldraledighetstillägg.

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.


Övrig information
Rekryterande chef: Erika Bohl Kullberg, 072-215 03 68
Rekryterare: Zanko Dasko, 070-299 57 33
Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.


Placeringsort: Oskarshamn, Solna eller Östhammar


Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.
Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. SKB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, senast den 6 januari 2020. Urval sker löpande, skicka gärna in din intresseanmälan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sektorsamordnare, Östhammar

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Är du redo för en ny utmaning? Vi på Östhammars kommun söker en samordnare till vårt verksamhetsstöd. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där arbetet kan ske delvis på distans men även på vårt h... Visa mer
Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Är du redo för en ny utmaning? Vi på Östhammars kommun söker en samordnare till vårt verksamhetsstöd. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där arbetet kan ske delvis på distans men även på vårt huvudkontor i Östhammar. Hos oss får du förskottssemester, möjlighet att växla in din semesterersättning mot extra semesterdagar, friskvårdsbidrag samt tjänstepension.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen innefattar ett nytt och spännande uppdrag då den from årsskiftet kommer placeras på en annan plats i organisationen. Uppdraget kommer därmed innebära stort utrymme för nytänkande och delaktighet i skapandet av nya processer och rutiner.

De arbetsuppgifter som hör till rollen med nuvarande placering inom barn- och utbildningsförvaltningen är intern och extern informationssamordning, mötessamordning samt samordning av större utbildningar, konferenser och resebokningar. Du ansvarar också för större beställningar/inköp och är förvaltningens webbansvarig. Med andra ord handlar rollen om att vara spindeln i nätet där du agerar det administrativa stödet för att uppnå en hög servicenivå såväl internt som externt. Arbetsuppgifterna kommer till en början var desamma men kan förändras utifrån verksamheternas behov.

Vi som söker en kollega kommer att tillhöra Kansli- och utvecklingsverksamheten i kommunens gemensamma verksamhetsstöd. Östhammars kommun befinner sig just nu en omfattande organisationsförändring där den nya organisationsstrukturen ska vara på plats 1 januari 2021. Du blir därmed del av en ny arbetsgrupp där ni tillsammans kommer få arbeta fram hur kommunens administrativa stödfunktion ska arbeta för att ge bästa stöd till våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som lägst har en gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med administration och service. Du har mycket god datorvana och att behärskar Office-paketet väl. Vi ställer även krav på goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsvetenskap eller service/administration. Det är en fördel om du har erfarenhet av kommunal verksamhet/offentlig förvaltning och om du har kunskaper i systemen Epi-server och Raindance.

Som person är du positiv och ser möjligheter före hinder, och du är flexibel och tycker om att ha många uppdrag igång samtidigt. Ditt arbete har en god struktur och du eftersträvar att alltid ge god support och service. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd för din omgivning, men du uppskattar också att få arbeta självständigt och ta egna beslut.

Stämmer ovanstående in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar
[email protected] Visa mindre