Lediga jobb som Hemsjukvårdare i Östhammar

Se lediga jobb som Hemsjukvårdare i Östhammar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Östhammar som finns hos arbetsgivaren.

USK Nattpatrull, Östhammar

Ansök    Jul 3    Östhammars kommun    Hemsjukvårdare
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över. Nattpatrullen i Östhammars kommun utökar sin bemanning och gör en satsning på en mer närvarande organisation genom att skapa patruller som är knutna till kommunens tätorter och utökar samarbete... Visa mer
Varje dag går cirka 1800 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nattpatrullen i Östhammars kommun utökar sin bemanning och gör en satsning på en mer närvarande organisation genom att skapa patruller som är knutna till kommunens tätorter och utökar samarbetet med särskilt boende som ett gemensamt team nattetid. I nattpatrullen arbetar du med både planerade besök hos brukare med beviljad hemtjänst samt besvarar larm hos brukare med beviljat trygghetslarm. Du som söker tjänsten bör vara trygg i din roll vid vård och omsorgsarbete, vara flexibel då arbetet kräver prioritering vid tex larm samt ha körvana då stor del av arbetspasset kräver att du tar dig fram med bil. Vi söker nu medarbetare till kommunens tätorter för att skapa dessa nya team, passar beskrivningen in på dig så är du välkommen med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
I nattpatrullen arbetar du med både planerade besök hos brukare med beviljad hemtjänst samt besvarar larm hos brukare med beviljat trygghetslarm. Du kommer att arbeta med att ge vård och omsorg i personers hem som p.g.a. ålder, sjukdom eller funktionshinder behöver stöd. Du kommer även bland annat ombesörja den personliga vårdnaden och hjälpa till vid måltidssituationer och liknande. Vi erbjuder dig ett rörligt arbete med ett väl sammansvetsat och glatt arbetslag. Det är en god stämning bland kollegor och trivseln är hög. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och tjänstepension.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en undersköterskeutbildning eller annan utbildning som Östhammars Kommun bedömer likvärdig. Du ska ha goda datorkunskaper för att kunna dokumentera arbetet samt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Eftersom tjänsten innebär att man tar sig runt med bil är körkort ett krav. Har du tidigare erfarenhet från vårdyrket är det meriterande.

Du är flexibel och anpassar dig lätt till nya eller förändrade omständigheter och krav, och du ser möjligheter i förändringarna. Du tar ansvar för din uppgift och du levererar i tid. Du driver ditt arbete framåt och är effektiv och ihärdig. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du kan utveckla effektiva och stödjande relationer till kollegor. Du lyssnar och kommunicerar, är konstruktiv och omtänksam, och bidrar till upplevelsen att vi arbetar tillsammans. I din roll är du lugn uppmärksam och tillmötesgående. Du är genuint intresserad av att hjälpa andra och du försöker alltid förstå kundens behov. Du är prestigelös och arbetar med andra över gränserna, både internt och med andra myndigheter, för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

ÖVRIGT
Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

*** Information om yrkestiteln undersköterska ***
Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Du kan ansöka om beviset från Socialstyrelsen. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska.

För dig som blir erbjuden en tjänst som undersköterska hos oss efter den 1 juli innebär det att du antingen behöver styrka med ett intyg att du har varit tillsvidareanställd med titeln undersköterska hos en annan arbetsgivare per den 1 juli 2023, eller att du har ett bevis från Socialstyrelsen.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Kommunledningskontoret, HR
Box 66
742 21 Östhammar Visa mindre