Lediga jobb Skandinaviska Fynd AB i Östhammar

Se alla lediga jobb från Skandinaviska Fynd AB i Östhammar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Östhammar som finns inom det yrket.

Möbelföretag söker lagerpersonal

Ansök    Maj 9    Skandinaviska Fynd AB    Lagerarbetare
Du kommer att få jobba på vårt lager i Gimo med att ta emot gods, packa samt skicka gods till våra kunder runt om i landet. Du kommer att få leverera varor hem till våra kunder vissa dagar i veckan med vår egen lastbil (lätt lastbil 3,5 ton). Vi säljer möbler och inredning vilket innebär att tunga lyft förekommer dagligen. Du skall vara en person som gillar att ha ordning runt omkring dig. Du skall vara trevlig , noggrann och villig att arbeta hårt oc... Visa mer
Du kommer att få jobba på vårt lager i Gimo med att ta emot gods, packa samt skicka gods till våra kunder runt om i landet.

Du kommer att få leverera varor hem till våra kunder vissa dagar i veckan med vår egen lastbil (lätt lastbil 3,5 ton).

Vi säljer möbler och inredning vilket innebär att tunga lyft förekommer dagligen.


Du skall vara en person som gillar att ha ordning runt omkring dig. Du skall vara trevlig , noggrann och villig att arbeta hårt och intensivt.

Du skall kunna svenska i tal och skrift eftersom kundkontakter förekommer dagligen.
Du skall kunna engelska i tal och skrift eftersom kommunikationen med många av våra leverantörer sker på engelska.

Du skall ha B-körtkort för att kunna köra vår lätta lastbil.

Du skall inte vara rädd för att ta i och du får gärna vara en stark person med god fysik. Tunga lyft förekommer dagligen.

Truckkort är EJ ett krav, men kan vara en fördel.

Fyndab är ett möbel- och inredningsföretag som i huvudsak säljer via internet över hela Sverige. Vårt kontor och vår lilla butik är belägen på Tumstocksvägen 11b i Täby. Vårt lager ligger i Gimo / Östhammar där du kommer att arbeta.

Våra fördelar är att vi säljer mycket bra produkter till lågt pris. Visa mindre