Lediga jobb Höga Kusten Skog & Fastighet AB i Östhammar

Se alla lediga jobb från Höga Kusten Skog & Fastighet AB i Östhammar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Östhammar som finns inom det yrket.

Trädgårdsarbetare Östhammar 2023

Östhammarshem erbjuder bostäder och lokaler med hyresrätt i Östhammar, Öregrund, Gimo, Österbybruk, Alunda och Hargshamn. Vi lägger stor vikt vid att våra hyresgästers utemiljö och innergårdar ska ge ett välvårdat, rent och trivsamt uttryck. Vi arbetar för att lyfta våra planteringar och utveckla våra grönområden för att främja den biologiska mångfalden. Utveckling av vår utemiljö möjliggörs genom Östhammarshems och HKSF:s gemensamma syn på utemiljöns vikt... Visa mer
Östhammarshem erbjuder bostäder och lokaler med hyresrätt i Östhammar, Öregrund, Gimo, Österbybruk, Alunda och Hargshamn. Vi lägger stor vikt vid att våra hyresgästers utemiljö och innergårdar ska ge ett välvårdat, rent och trivsamt uttryck. Vi arbetar för att lyfta våra planteringar och utveckla våra grönområden för att främja den biologiska mångfalden. Utveckling av vår utemiljö möjliggörs genom Östhammarshems och HKSF:s gemensamma syn på utemiljöns viktiga roll för trivsel, trygghet och hållbara bostadsområden.Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som startade verksamheten i Örnsköldsvik 2013. Idag är vi etablerade på 7 orter från Stockholm i söder till Örnsköldsvik i norr där huvudkontoret ligger.

I våra arbetslag arbetar maskinförare, trädgårdsmästare, snickare och reparatörer. Tillsammans tar vi hand om utemiljöerna på uppdrag av kommunala beställare.

Vi har varit aktiva i Östhammars kommun sedan november 2020 när samarbetet med Stiftelsen Östhammarshem påbörjades. I uppdraget åt Östhammarshem fokuserar vårt arbetslag på att säkerställa att utemiljöerna är säkra, rena och trivsamma samt att vi jobbar efter Östhammarshems uppsatta mål för uppdraget.

Arbetstider
Vi arbetar måndag-fredag klockan 7:00-16:00.

Arbetsuppgifter
Rent & snyggt

Vi städar, plockar upp nedfallen frukt, rensar ogräs.

Säkerhet

Vi ser till att lekplatserna är hela och säkra, att träden inte skymmer sikten och att inte vassa ros taggar letar sig in på fel ställen.

Omskött & inbjudande

Vi klipper gräsmattor, tar hand om planteringar och pysslar om sommarblomsurnor.

Det här är naturligt för oss och något som vi ställer krav på dig när du jobbar med oss

- Vi bemöter alla hyresgäster och kollegor med ett leende och respekt.

- Vi arbetar utomhus i alla väder förutom extrem väder.

- Vi börjar dagen med att vara rena och fräscha och har rena kläder som visar att vi arbetar på HKSF. Dock brukar vi vara jordiga och smutsiga i slutet på dagen ????

- När vi känner oss obekväma eller osäkra på någon arbetsuppgift pausar vi och ber om hjälp för att slutföra uppgiften.

Vi ser fram emot att jobba med dig i sommar!

Känner du likadant? Kan du jobba under de förutsättningar vi nämnt?

Svarar du ja är du välkommen att skicka din ansökan till oss. Visa mindre

Trädgårdsarbetare Östhammar

Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar inför sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker ?sig mellan 21/3-22 - 30/11-22 Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person ... Visa mer
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar inför sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering.
Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker ?sig mellan 21/3-22 - 30/11-22
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Vi erbjuder ett varierande jobb med härliga kollegor, i ett företag där det alltid är mycket på gång.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande.
Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Östhammar!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 55 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Vallentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

Lagbas utemiljöskötsel Gimo

Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Gimo med omgivande orter. Som arbetsledare/lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet AB arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor och fastighetsskötsel. Tjänsten som arbetsledare/lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal samt en stor del arbete ute i produktionen i form av gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering, förbättringsarbete av utemiljön samt övr... Visa mer
Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Gimo med omgivande orter. Som arbetsledare/lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet AB arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor och fastighetsskötsel.
Tjänsten som arbetsledare/lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal samt en stor del arbete ute i produktionen i form av gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering, förbättringsarbete av utemiljön samt övriga sysslor som ser till att utemiljön är ren, säker och trivsam.
Arbetsledaren är ansvarig för att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens krav. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc.
I ditt närmaste team jobbar du tillsammans med med din chef som är produktionschef, dina kollegor som är trädgårdsarbetare och anläggare samt med underentreprenörer. Du kommer även att ha en nära dialog med kunden.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av arbete inom skötsel av utemiljö. Det är meriterande om du har förståelse för och erfarenhet av drift av utemiljöer i en ledande position. Som person är du driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 45 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 Mkr första året till en bit över 60 Mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala @Hksf_ Sundsvall för att se bilder från vår vardag! Visa mindre

Lagbas utemiljöskötsel Östhammar

Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrap... Visa mer
Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innebär också en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av arbete inom skötsel av utemiljö. Som person är du driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 45 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 Mkr första året till en bit över 60 Mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala @Hksf_ Sundsvall för att se bilder från vår vardag! Visa mindre

Lagbas utemiljöskötsel Östhammar

Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrap... Visa mer
Vi söker nu en lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innebär också en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av arbete inom skötsel av utemiljö. Som person är du driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 50 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 Mkr första året till en bit över 60 Mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.
Information och kontakt
Tjänsten är fördelat 100% under sommarsäsong och 50% under vintersäsongen med chans till mer jobb.
Intervjuer sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala @Hksf_ Sundsvall för att se bilder från vår vardag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare Östhammar

Vi söker omgående två trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar för sommarsäsongen 2021. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett b... Visa mer
Vi söker omgående två trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar för sommarsäsongen 2021. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, likaså erfarenhet av arbetet, men det är inget krav. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Östhammar.
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF eller @Hksf.ovik @Hksf_uppsala @Hksf_Sundsvall på Instagram om du vill se bilder från vår vardag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare Östhammar

Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar sommarsäsongen 2021. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering. Jobbet innebär också mycket arbetsledning av sommarjobbare, samt ansvar för skötseln som helhet på ditt tilldelade område. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare ... Visa mer
Vi söker nu flera erfarna trädgårdsarbetare till vår filial i Östhammar sommarsäsongen 2021. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, träd- & buskbeskärning och plantering. Jobbet innebär också mycket arbetsledning av sommarjobbare, samt ansvar för skötseln som helhet på ditt tilldelade område.
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta mot målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, och har erfarenhet av att leda andra. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.
Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Kom ihåg att märka din ansökan med Trädgårdsarbetare Östhammar!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF eller @Hksf.ovik och @Hksf_uppsala på Instagram om du vill se bilder från vår vardag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Sommarjobbare

”Sommarjobbare sökes inom trädgårdsskötsel Bor du hos Östhammarshem, gillar trädgårdsarbete och att jobba med kroppen? Då har vi sommarjobbet för dig! Tillsammans med vår entreprenör Höga Kusten Skog & Fastighet AB söker vi engagerade sommarjobbare som hjälper till att ta hand om våra innergårdar och utemiljöer. Du kommer att utföra varierande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel, så som ogräsrensning, vattning, plantering och liknande. Arbetet utförs ut... Visa mer
”Sommarjobbare sökes inom trädgårdsskötsel
Bor du hos Östhammarshem, gillar trädgårdsarbete och att jobba med kroppen? Då har vi sommarjobbet för dig! Tillsammans med vår entreprenör Höga Kusten Skog & Fastighet AB söker vi engagerade sommarjobbare som hjälper till att ta hand om våra innergårdar och utemiljöer. Du kommer att utföra varierande arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel, så som ogräsrensning, vattning, plantering och liknande. Arbetet utförs utomhus i alla väder tillsammans med ett härligt gäng kollegor under ledning av vår lagbas.

Arbetstiderna är dagtid 07-16 med 1h rast fördelat under dagen. Vi söker arbetare för perioden 1/6-15/7 och 16/7-31/8.”


Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Sågargatan 17
74743 GIMO
Arbetsgivaren
Höga Kusten Skog & Fastighet AB
Se företagsprofil
http://www.hksf.se
Kontakt
Anders Johansson

Produktionschef Gävleborg
[email protected]
Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och cv till oss Visa mindre

Lagbas fastighetsskötsel Östhammar

Vi söker nu en erfaren lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering... Visa mer
Vi söker nu en erfaren lagbas till vårt uppdrag i Östhammar. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet arbetar du med spännande uppdrag inom skötsel av gröna ytor/yttre fastighetsskötsel. Tjänsten som lagbas innefattar samordning och arbetsledning av personal, att genom ronderingar och uppföljningar säkerställa att arbetet håller en hög kvalité och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innebär också en stor del arbete ute i produktionen i form av maskinkörning, gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att leda arbete inom skötsel av utemiljö. Som person är du resultatinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du drivs av att arbeta målorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Viktigt för rollen är att du är tydlig och engagerande i din kommunikation. Tjänsten inkluderar även kundkontakt - så att du är en social person som tycker om att träffa nya människor och bygga långsiktiga relationer är viktigt.
Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite om företaget
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 45 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 43 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr.
Spana in vår Facebook-sida @HogaKustenSF och våra instagram @Hksf.ovik @Hksf_uppsala för att se bilder från vår vardag! Visa mindre

Trädgårdsmästare Östhammar

Vi söker en trädgårdsmästare till vårt skötselteam i Östhammar. Som trädgårdsmästare kommer dina arbetsuppgifter att vara Formgivning nya planteringar Förnya befintliga vegetationsytor Beskärning Grönyteskötsel Plantering Sommarblomsskötsel Ogräsrensning Allmän kontroll av växter för att upptäcka eventuella säkerhetsrisker eller sjukdomsangrepp Arbetsuppgifterna varieras vartefter säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfäl... Visa mer
Vi söker en trädgårdsmästare till vårt skötselteam i Östhammar. Som trädgårdsmästare kommer dina arbetsuppgifter att vara
Formgivning nya planteringar
Förnya befintliga vegetationsytor
Beskärning
Grönyteskötsel
Plantering
Sommarblomsskötsel
Ogräsrensning
Allmän kontroll av växter för att upptäcka eventuella säkerhetsrisker eller sjukdomsangrepp

Arbetsuppgifterna varieras vartefter säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfället. Det är ett omväxlande arbete som för en person med driv och ansvarstagande ger möjlighet att vara med att planera arbetet och fatta beslut som rör trädgårdsmästeri.
Vem söker vi?
Du bör ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick. Vi ser gärna att du är utbildad trädgårdsmästare eller har arbetslivserfarenhet som motsvarar en trädgårdsmästares kunskaper. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och drivs av att uppnå bra resultat. Du har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt.
Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och därmed är det nödvändigt att du som söker har B-körkort.
Meriterande kompetenser:
Utökat B-kort
Förarbevis Hjullastare
Heta arbeten
Erfarenhet av invasiva arter
Motorsågskörkort
Arbete på väg
Datorvana utöver det mest basala
Skylift-utbildning

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Lite mer om företaget i stort:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 43 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 8 orter från Sollentuna i Söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit ... Visa mer
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt så är vi nu i behov av att anställa ett antal säsongsarbetare inom grönyteskötsel.#jobbjustnu


Om tjänsten


Vi söker säsongsarbetare till vårt skötselteam i Östhammar med omnejd . Arbetsuppgifterna inom grönyteskötsel består främst av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, plantering, lövupptagning, skräpplockning mm. Vi söker personal som är tillgänglig att arbeta heltid på vardagar mellan 07-16.


Vem söker vi?


För att jobba som trädgårdsarbetare bör du ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet eller utbildning inom trädgårdsskötsel. Det är meriterande om du har maskin vana och är van att arbeta med maskiner och verktyg. Som person ser vi gärna att du är arbetsvillig, prestigelös och kan tänka dig alla sorters arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt.


Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och önsvärt med B körkort.


Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!


Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och cv till oss Visa mindre

Trädgårdsmästare

Om jobbet Om företaget: Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013. Bolaget har omsatt över 40 mkr de senaste två räkenskapsåren och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. I dagsläget utgår arbetet från sju orter med huvudkontor i Örnsköldsvik och lokala kontor i Härnösand, Sundsvall, Gävle, Ockelbo, Uppsala och Sollentuna.... Visa mer
Om jobbet
Om företaget:
Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013. Bolaget har omsatt över 40 mkr de senaste två räkenskapsåren och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. I dagsläget utgår arbetet från sju orter med huvudkontor i Örnsköldsvik och lokala kontor i Härnösand, Sundsvall, Gävle, Ockelbo, Uppsala och Sollentuna. Under hösten 2020 startar vi upp en organisation i Östhammar.
Läs gärna mer om företaget på www.hksf.se


Om tjänsten
Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Vi söker en utbildad trädgårdsmästare till rollen som lagbas till vårt skötselteam i Östhammars kommun med omnejd. Som lagbas kommer du att alternera en viss del administrativt arbete med arbete ute i fält. Genom att planera, följa upp och delta i arbetet säkerställer du att arbetsuppgifterna utförs korrekt och följer skötselplan, tidsplan och övriga uppsatta riktlinjer.
I gott samarbete med kunden jobbar du för att höja trivselnivån på utemiljön. Det kan innebära att du hittar lösningar som förbättrar den dagliga verksamheten eller att du driver fram större eller mindre projekt i samråd med kunden. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med din närmaste chef som tillsammans med företagets rutiner kommer att finnas som stöd för dig i ditt arbete.
Som lagbas/trädgårdsmästare kommer dina arbetsuppgifter att vara
tillsyn och rapportering
att kontrollera att avtal, uppsätta mål och rutiner följs
trädgårdsmästeri och skötsel av utemiljö

o förbättringsförslag och -åtgärder
beskärning
grönyteskötsel
plantering
sommarblomsskötsel
ogräsrensning
allmän kontroll av växter för att upptäcka eventuella säkerhetsrisker eller sjukdomsangrepp

Arbetsuppgifterna varieras utefter att säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfället. Under vintersäsongen består arbetet till stor del av tillsyn, rapportering och se till att skötselområdet är rent och snyggt för att sedan under barmarkssäsongen blomma ut till en mer trädgårdsmästaranpassad tjänst.
Vem söker vi?
För att jobba som trädgårdsmästare bör du ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick.
Du ska ha minst tvåårig eftergymnasial trädgårdsutbildning och minst tre års erfarenhet av utemiljöskötsel som lagbas, arbetsledare eller liknande ledande position.
Som person ser vi gärna att du är arbetsvillig, prestigelös och kan tänka dig olika sorters arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta strukturerat vid ensamarbete.
Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och därmed är det nödvändigt att du som söker har B-körkort.
Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten eller vilka förmåner vi erbjuder våra anställda. Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och CV till [email protected]
Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.hksf.se Visa mindre