Lediga jobb Dematek AB i Östhammar

Se alla lediga jobb från Dematek AB i Östhammar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Östhammar som finns inom det yrket.

Servicetekniker norra Roslagen

Ansök    Jul 3    Dematek AB    Servicetekniker, maskin
Dematek AB är marknadens mest kompletta leverantör av lyftutrustning, service och säkerhetsutbildningar. Vi finns representerade över hela Sverige och vi nu söker vi en ny servicetekniker till vår region i norra Roslagen. Du kommer att få arbeta med lyftbranschens främsta varumärken och bli en del i vårt starka team på Dematek. Om dig: Du kommer att erbjudas en tjänst där du styr dina arbetsdagar och lägger upp ditt arbete självständigt ute hos vår kund.... Visa mer
Dematek AB är marknadens mest kompletta leverantör av lyftutrustning, service och säkerhetsutbildningar. Vi finns representerade över hela Sverige och vi nu söker vi en ny servicetekniker till vår region i norra Roslagen. Du kommer att få arbeta med lyftbranschens främsta varumärken och bli en del i vårt starka team på Dematek.

Om dig:

Du kommer att erbjudas en tjänst där du styr dina arbetsdagar och lägger upp ditt arbete självständigt ute hos vår kund. Vi tänker att du uppskattar att arbeta med frihet under ansvar. Hos vår kund kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och montage av våra produkter såsom traverser, telfrar, pelarsvängkranar och mycket annat som har med lyft att göra. Vi ser gärna att du är en öppen person som tycker om att ha mycket kundkontakt och gillar att sälja både våra tjänster som produkter. Till din hjälp i ditt arbete har du tillgång till en välutrustad servicebil och du har många att ringa till när du behöver hjälp.

Vi erbjuder dig:

Som servicetekniker hos oss på Dematek får du ett varierat arbete där du har stor påverkan över din arbetsdag. Du kommer att få ett bra introduktionsprogram och löpande kompetensutveckling. Dematek är ett familjeägt företag där man månar om sin personal och vi tycker att vi har en stark teamkänsla där vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål. Hos oss kommer du få möjlighet att växa och utvecklas i din roll som servicetekniker både genom utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt ute hos våra kunder.

Vi erbjuder dig marknadsmässiga löner, kollektivavtal, arbetstidsförkortning och förmåner via Benify såsom friskvårdsbidrag och rabatter hos många företag.

Vi söker dig som har:

• Teknisk gymnasieutbildning med elinriktning och gärna några års erfarenhet ifrån att arbeta inom industrin.
• Allmän eller begränsad elbehörighet. Grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll. Det är meriterande om du kan PLC-programmering.
• Erfarenhet av vanligt förekommande administrativa system
• B-körkort
• Grundläggande kunskaper i engelska
• Svenskt medborgarskap

Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det ibland sker på hög höjd krävs det att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete. Även arbete under jord förkommer.

Vi ser gärna att du har ett stort teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad och trivs med kundkontakt. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på svenska.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Det kan förekomma alkohol- och drogtester ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du bor vid Upplandskusten i norra Roslagen. Anställningen kräver godkänd säkerhetsklassad personbedömning.

Ansökan

Skicka in ansökan med personligt brev och CV på svenska eller snabbansök via LinkedIn. Under sommaren läser vi ansökningar sporadiskt, urvalsarbetet börjar i mitten/slutet på augusti.

Läs mer om vårt erbjudande som arbetsgivare på vår karriärsida! Visa mindre