Lediga jobb C24 Bygg Kompaniet AB i Östhammar

Se alla lediga jobb från C24 Bygg Kompaniet AB i Östhammar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Östhammar som finns inom det yrket.

C24 BYGG SÖKER B2B SÄLJARE

Ansök    Feb 17    C24 Bygg Kompaniet AB    Innesäljare
Nu söker vi en engagerad byggsäljare till vår C24 anläggning i Gimo. Du ska vara serviceinriktad. – att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet. Arbetsbeskrivning Försäljning av byggmaterial i butik, offert- och orderhantering samt uppföljning. Försäljning till befintliga kunder/ny kundsbearbetning. Rollbeskrivning Vi söker dig som är en driven byggsäljare med några års erfarenhet, och det är en fördel ... Visa mer
Nu söker vi en engagerad byggsäljare till vår C24 anläggning i Gimo. Du ska vara serviceinriktad. – att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet.
Arbetsbeskrivning
Försäljning av byggmaterial i butik, offert- och orderhantering samt uppföljning. Försäljning till befintliga kunder/ny kundsbearbetning.
Rollbeskrivning
Vi söker dig som är en driven byggsäljare med några års erfarenhet, och det är en fördel om du redan idag har kännedom om byggbranschen i området. Det är viktigt att du trivs i rollen med ny kundsbearbetning och att göra arbetsplatsbesök.
C24 Bygg
C24 står för lagspelet, det familjära som ger trygghet. Tillsammans skapar vi våra gemensamma framgångar med ett genuint kundfokus med hög service, kunskap och kvalitet som genomsyrar hela verksamheten.
Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Gimo.
Då vi går igenom urval och intervjuer löpande under ansökningstiden kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Välkommen med din ansökan med CV och ett personligt brev till oss, [email protected] sista ansökningsdag 2022-03-31
För frågor om tjänsterna kontakta [email protected] Visa mindre

C24 Bygg Gimo söker Lagersäljare

Ansök    Dec 7    C24 Bygg Kompaniet AB    Lagerarbetare
C24 Bygg Gimo söker Lagersäljare Till vår anläggning i Gimo skall vi nu anställa till branschens bästa team. Laget skall byggas av involverade, engagerade och uppskattade medarbetare. Tillsammans skall vi nå framgång i resultat, mål, kund och personalnöjdhet. Om du har kompetenser och erfarenheter som bidrar till vår gemensamma framgång så vore vi fantastiskt glada om just Du söker dig till oss då det är Din insats som kommer att bli avgörande. Arbetsbes... Visa mer
C24 Bygg Gimo söker Lagersäljare
Till vår anläggning i Gimo skall vi nu anställa till branschens bästa team. Laget skall byggas av involverade, engagerade och uppskattade medarbetare. Tillsammans skall vi nå framgång i resultat, mål, kund och personalnöjdhet. Om du har kompetenser och erfarenheter som bidrar till vår gemensamma framgång så vore vi fantastiskt glada om just Du söker dig till oss då det är Din insats som kommer att bli avgörande.
Arbetsbeskrivning
Vi söker lagersäljare där huvuduppgiften är att hantera den dagliga logistiken av in- och utgående leveranser på ett effektivt sätt. Som lagersäljare kommer man även att arbeta med lager- och orderhantering, hjälpa kunder och tillgodose deras olika önskemål. Vi har ett stort kundfokus där man som lagersäljare har en viktig roll. Man måste ha förmågan att skapa goda kundrelationer samt vilja vara delaktigt i att utveckla verksamheten så att C24-Bygg Gimo alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Som lagersäljare kommer man att arbeta tätt med övriga kollegor på lagret/brädgården och säljarna i butiken så att vi tillsammans kan fortsätta vår resa mot nya framgångar.
Primära arbetsuppgifter:
- plocka ordar för leverans
- lasta och lossa byggmaterial med truck
- fylla på material i brädgård och butik
- inventering av inkommande gods i affärssystemet
- beställning av material till lager - serva kunder som hämtar material
Vem är du?
Som person är du mycket driven, strukturerad, ordningsam, självständig och serviceminded. För dig är det en självklarhet att kunden alltid står i fokus och du har ett öga för vad god service är. Vidare trivs du med att arbeta både i grupp och självständigt, och är van att vara flexibel när det kommer till att hantera flera olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett intresse för bygg och alltid sätter kunden i första hand. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak.
Erfarenhet och kompetens
Krav
- grundläggande datakunskaper
- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- svenska i tal och skrift - körkort (B)
- truckerfarenhet B1 & B2


Anställning och tillträde, Placering i Gimo
Tjänsten är ett vikariat på ca 12 månader Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Din ansökan vill vi ha via e-post: [email protected] Vill du veta mer så är du välkommen att höra av dig till ovan mailadress. Visa mindre

Platschef till C24 Byggvaruhandel Gimo

Ansök    Jan 13    C24 Bygg Kompaniet AB    Butikschef
Nu är det dags att rekrytera vår nästa platschef till C24 Byggvaruhandel i Gimo. Du kommer att driva laget av involverade, engagerade och uppskattade medarbetare där ni tillsammans skall nå framgång i resultat, mål, kund och personalnöjdhet. Brinner du för försäljning, serviceoch för att dagligen coacha personal mot resultat samt vill bygga ett starkt team? Då kanske du är den ledare som tillsammans med teamet fårmöjlighet att driva anläggningen till nästa... Visa mer
Nu är det dags att rekrytera vår nästa platschef till C24 Byggvaruhandel i Gimo. Du kommer att driva laget av involverade, engagerade och uppskattade medarbetare där ni tillsammans skall nå framgång i resultat, mål, kund och personalnöjdhet. Brinner du för försäljning, serviceoch för att dagligen coacha personal mot resultat samt vill bygga ett starkt team? Då kanske du är den ledare som tillsammans med teamet fårmöjlighet att driva anläggningen till nästa nivå med god lönsamhet och nöjda kunder.
Som Platschef har du det yttersta ansvaret för att tillsammans med din personal säkerställa en hög servicenivå och att ständigt drivaförsäljningen både operativt och strategiskt, för att optimera resultatet. Du jobbar i den dagliga driften, leder och coachar dina medarbetare att bliabsolut bäst inom försäljning och service och till att nå uppsatta mål. Du älskar att sälja, har hög servicekänsla god kamratanda och är en sannförebild för teamet. Du ansvarar för säljresultat, trivsel och att skapa engagemang hos medarbetarna. Du rapporterar direkt till VD.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära;
· budget- och resultatansvar för försäljningen
· arbetsmiljö och personalansvar för anläggningens medarbetare
· arbeta aktivt för att du och ditt team uppnår förväntade resultat och mål
· avtalsansvarig


Erfarenhet och kompetens
För tjänsten krävs att du har:
· god kännedom av försäljning och ekonomi
· erfarenhet av att jobba mot mål och resultat
· mycket goda ledaregenskaper
· gedigen erfarenhet från retail/ byggvarubranschen
Egenskaper?
· du är en försäljningsinriktad lagspelare med positiv inställning
· du är en ansvarsfull, öppen och kommunikativ
· du är strukturerad, kan sätta tydliga mål och är noga med uppföljningen
Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas
Start enligt överenskommelse

Information
Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig via mail till [email protected]


Ansökan
Din ansökan vill vi ha via e-post: [email protected], rekryteringsprocessen hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C24 BYGG SÖKER BUTIKSSÄLJARE

Nu söker vi en ny stjärnar till våra C24 anläggningar i Gimo Vi söker engagerade personer som är serviceinriktade med kunskaper inom byggmaterial. Att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet. Arbetsbeskrivning Som butikssäljare har du ett varierande arbete där du möter C24:s proffsbyggare och privatkunder som besöker våra anläggningar. Vardagliga rutiner är att bemanna kassan och samspela med gänget i but... Visa mer
Nu söker vi en ny stjärnar till våra C24 anläggningar i Gimo Vi söker engagerade personer som är serviceinriktade med kunskaper inom byggmaterial. Att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet.
Arbetsbeskrivning
Som butikssäljare har du ett varierande arbete där du möter C24:s proffsbyggare och privatkunder som besöker våra anläggningar. Vardagliga rutiner är att bemanna kassan och samspela med gänget i butik, brädgård och med byggsäljarna.
Vi söker dig som har
Produktkunskaper kring byggmaterial och byggnation
Vi ser gärna att du har erfarenhet från relationsbyggande försäljning

Rollbeskrivning
Vi arbetar i affärssystemet Trygg 2000
Du är aktiv i butiken för att ge tips, råd och service med en självklar det fixar vi mentalitet
Du ansvarar tillsammans med butiksteamet att butiken alltid är välfylld och ser prydlig ut

Stjärnkvalitéer
Butikssäljare som varje dag kommer med ett glatt humör med en vilja att alltid vilja utvecklas och leverera en hög service till våra kunder. Att du är social, driven och gillar försäljning med kunden i fokus.
Självklart är du också en god lagspelare utan prestige som sätter laget före jaget först. Har du sedan erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Trygg 2000 eller liknande system och har kunskaper inom byggmaterial - då är du troligen vår nästa lysande stjärna på C24!
C24 Bygg
C24 står för det familjära, trygghet och lagspelet . Tillsammans skapar vi våra gemensamma framgångar med ett genuint kundfokus med hög service, kunskap och kvalitet som genomsyrar hela verksamheten.
Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Gävle och Sandviken. Då vi går igenom urval och intervjuer löpande under ansökningstiden kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Välkommen att skicka in din ansökan (CV och ett personligt brev) till [email protected] senast.
För frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

C24 BYGG SÖKER PROFFSÄLJARE, B2B

Ansök    Okt 18    C24 Bygg Kompaniet AB    Utesäljare
C24 Bygg, En ung kedja med kunskap och tradition. C24 Bygg är ett familjeägt företag med lång tradition och rötterna i Sandviken. Idag består vi av 7 anläggningar från Stockholm i söder till Ockelbo i norr. Vi är en del av Woody Bygghandel. Det är en frivilligkedja inom byggmaterial som med 6 miljarder i omsättning och fler än 100 anläggningar, är Sveriges ledande bygghandels kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne . C24 Region söder... Visa mer
C24 Bygg, En ung kedja med kunskap och tradition.
C24 Bygg är ett familjeägt företag med lång tradition och rötterna i Sandviken. Idag består vi av 7 anläggningar från Stockholm i söder till Ockelbo i norr. Vi är en del av Woody Bygghandel. Det är en frivilligkedja inom byggmaterial som med 6 miljarder i omsättning och fler än 100 anläggningar, är Sveriges ledande bygghandels kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne .


C24 Region söder söker Byggsäljare
Är du en erfaren Byggsäljare? Vill du få möjligheten att utvecklas ytterligare inom ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!
Arbetsbeskrivning
Som Byggsäljare hos oss ansvarar du huvudsakligen för att sälja våra produkter, tjänster och lösningar. Din kundbas består primärt av byggentreprenörer, där du med ditt rådgivande förhållningssätt säkerställer att kunden får den helhetslösning som passar deras projekt allra bäst. Utöver ansvaret för dina befintliga kunder, arbetar du aktivt med att bredda vår kundbas och har alltid en nära dialog med ditt nätverk för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer rapportera till platschefen.
Om dig
Det här är rollen för dig som älskar att vara nära dina kunder och gillar att följa byggprojekt - det är där affärsmöjligheter uppstår! I syfte att förstå projektets utmaningar och nästa steg, arbetar du aktivt ute hos dina kunder för att kunna vara relevant och konsultativ på plats där det byggs. Till ditt stöd har du en mycket kompetent organisation att luta dig emot. Utöver självständigt, kvalitativt och proaktivt arbete ute hos dina kunder, så arbetar du väldigt nära övriga kollegor i teamet på C24 Bygg.
Om oss
Vi värnar om oss som team, vi bryr oss och utvecklas tillsammans. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna och samtidigt teamorienterade aktiviteter. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara anställd hos oss på C24 Bygg. Vi hoppas att du, precis som vi, verkligen vill vara med att bidra till arbetsglädje, framgång och att ha roligt på jobbet. Vi bär vårt varumärke med stolthet och våra medarbetare är viktiga ambassadörer för oss.
Erfarenhet och kompetens
Du är den där säljaren som kunden ser fram emot att träffa - du tillför värde! Detta eftersom du är engagerad, nyfiken och inte minst kunnig inom bygg. Du vet vilka frågor du ska ställa, du kan föra tekniska resonemang och läsa ritningar, vilket innebär att kunden känner sig trygg med dig. Av erfarenhet vet du att struktur, samt ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet.
Övriga kvalifikationer:
Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning inom bygg.
Stark egen initiativförmåga och drivkraft.
God kommunikationsförmåga; lyhörd, tydlig och inspirerande.
B-körkort.
Bluebeam


Anställning och tillträde


Placering kommer ske på någon av våra anläggningar i Gimo eller Tierp med möjlighet att utgå från hemmet med focus på Uppsala som säljområde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Tillträde sker så snart vi har hittat rätt person.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha via e-post: [email protected]
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Gör det nu! Visa mindre

C24 BYGG SÖKER BUTIKSSÄLJARE

Nu söker vi en ny stjärnar till våra C24 anläggningar i Gimo Vi söker engagerade personer som är serviceinriktade med kunskaper inom byggmaterial. Att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet. Arbetsbeskrivning Som butikssäljare har du ett varierande arbete där du möter C24:s proffsbyggare och privatkunder som besöker våra anläggningar. Vardagliga rutiner är att bemanna kassan och samspela med gänget i but... Visa mer
Nu söker vi en ny stjärnar till våra C24 anläggningar i Gimo Vi söker engagerade personer som är serviceinriktade med kunskaper inom byggmaterial. Att du gillar högt tempo, brinner för försäljning med kunden i fokus ser vi som en självklarhet.
Arbetsbeskrivning
Som butikssäljare har du ett varierande arbete där du möter C24:s proffsbyggare och privatkunder som besöker våra anläggningar. Vardagliga rutiner är att bemanna kassan och samspela med gänget i butik, brädgård och med byggsäljarna.
Vi söker dig som har
Produktkunskaper kring byggmaterial och byggnation
Vi ser gärna att du har erfarenhet från relationsbyggande försäljning

Rollbeskrivning
Vi arbetar i affärssystemet Trygg 2000
Du är aktiv i butiken för att ge tips, råd och service med en självklar det fixar vi mentalitet
Du ansvarar tillsammans med butiksteamet att butiken alltid är välfylld och ser prydlig ut

Stjärnkvalitéer
Butikssäljare som varje dag kommer med ett glatt humör med en vilja att alltid vilja utvecklas och leverera en hög service till våra kunder. Att du är social, driven och gillar försäljning med kunden i fokus.
Självklart är du också en god lagspelare utan prestige som sätter laget före jaget först. Har du sedan erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Trygg 2000 eller liknande system och har kunskaper inom byggmaterial - då är du troligen vår nästa lysande stjärna på C24!
C24 Bygg
C24 står för det familjära, trygghet och lagspelet . Tillsammans skapar vi våra gemensamma framgångar med ett genuint kundfokus med hög service, kunskap och kvalitet som genomsyrar hela verksamheten.
Tjänsten är ett vikariat för vår föräldralediga kollega på heltid . Placeringsort Gimo. Då vi går igenom urval och intervjuer löpande under ansökningstiden kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Välkommen att skicka in din ansökan (CV och ett personligt brev) till [email protected] senast.
För frågor om tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

C24 BYGG SÖKER PROFFSÄLJARE, B2B

Ansök    Aug 24    C24 Bygg Kompaniet AB    Utesäljare
C24 Bygg, En ung kedja med kunskap och tradition. C24 Bygg är ett familjeägt företag med lång tradition och rötterna i Sandviken. Idag består vi av 7 anläggningar från Stockholm i söder till Ockelbo i norr. Vi är en del av Woody Bygghandel. Det är en frivilligkedja inom byggmaterial som med 6 miljarder i omsättning och fler än 100 anläggningar, är Sveriges ledande bygghandels kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne . C24 Reginon söde... Visa mer
C24 Bygg, En ung kedja med kunskap och tradition.
C24 Bygg är ett familjeägt företag med lång tradition och rötterna i Sandviken. Idag består vi av 7 anläggningar från Stockholm i söder till Ockelbo i norr. Vi är en del av Woody Bygghandel. Det är en frivilligkedja inom byggmaterial som med 6 miljarder i omsättning och fler än 100 anläggningar, är Sveriges ledande bygghandels kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne .


C24 Reginon söder söker Byggsäljare
Är du en erfaren Byggsäljare? Vill du få möjligheten att utvecklas ytterligare inom ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!
Arbetsbeskrivning
Som Byggsäljare hos oss ansvarar du huvudsakligen för att sälja våra produkter, tjänster och lösningar. Din kundbas består primärt av byggentreprenörer, där du med ditt rådgivande förhållningssätt säkerställer att kunden får den helhetslösning som passar deras projekt allra bäst. Utöver ansvaret för dina befintliga kunder, arbetar du aktivt med att bredda vår kundbas och har alltid en nära dialog med ditt nätverk för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer rapportera till platschefen.
Om dig
Det här är rollen för dig som älskar att vara nära dina kunder och gillar att följa byggprojekt - det är där affärsmöjligheter uppstår! I syfte att förstå projektets utmaningar och nästa steg, arbetar du aktivt ute hos dina kunder för att kunna vara relevant och konsultativ på plats där det byggs. Till ditt stöd har du en mycket kompetent organisation att luta dig emot. Utöver självständigt, kvalitativt och proaktivt arbete ute hos dina kunder, så arbetar du väldigt nära övriga kollegor i teamet på C24 Bygg.
Om oss
Vi värnar om oss som team, vi bryr oss och utvecklas tillsammans. Vi tror att även du trivs i en organisation som främjar laget och stöttar gemensamma affärsdrivna och samtidigt teamorienterade aktiviteter. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara anställd hos oss på C24 Bygg. Vi hoppas att du, precis som vi, verkligen vill vara med att bidra till arbetsglädje, framgång och att ha roligt på jobbet. Vi bär vårt varumärke med stolthet och våra medarbetare är viktiga ambassadörer för oss.
Erfarenhet och kompetens
Du är den där säljaren som kunden ser fram emot att träffa - du tillför värde! Detta eftersom du är engagerad, nyfiken och inte minst kunnig inom bygg. Du vet vilka frågor du ska ställa, du kan föra tekniska resonemang och läsa ritningar, vilket innebär att kunden känner sig trygg med dig. Av erfarenhet vet du att struktur, samt ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet.
Övriga kvalifikationer:
Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning inom bygg.
Stark egen initiativförmåga och drivkraft.
God kommunikationsförmåga; lyhörd, tydlig och inspirerande.
B-körkort.
Bluebeam


Anställning och tillträde


Placering kommer ske på någon av våra anläggningar i Gimo eller Tierp med möjlighet att utgå från hemmet med focus på Uppsala som säljområde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Tillträde sker så snart vi har hittat rätt person.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha via e-post: [email protected]
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Gör det nu! Visa mindre